Servet Aydın 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Yıldız candır hayırlı olsun başkanım 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kaza bela ceza göstermesin. "küfür şeytana mahsustur tövbe insana, aşk kadına yakışır MERCEDES adama" 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Abim. Güzel günlerde kullan İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun başkanım, ıslatalım bunu ilk fırsatta.. (ıslatmış mıydık yoksa?) Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun maşallah diğeriyle bi çorum yapmıştım aramak nasip olmadı bununla da geleceğim kahve ısmarlarsın artık Mustafa Tüfekçi yazdı: Tebrikler bulunup alınmış Bana da lazım bulamıyorum para cash sana e lazım o göbeği anca e taşır Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun başkanım kutlayalım dimi İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun araba da çakmak yok haberin olsun Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. sağol abicimteşekkürler Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . teşekkürler Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. 🙏🏻 sağolasın Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle Güle Kullanın. teşekkürler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun hibritten sonra çok iyi geldi Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun başkanım sana da alacağız merak etme Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. teşekkürler Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. sağolasın Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun teşekkürler Oğuzhan Çakır yazdı: Başkanım beyaza göre bu renk daha yakışıyor bu kasalara. Maşallah güle güle kullanın bu renk arkadaşım da vardı e250 coupe çok fazla yok ama dediğin gibi yakışıyor Görkem Karakaş yazdı: Satılan kasadan var w204 satlık Reklamdır 😂 bilgilerini alalım temiz mercedes lazım Sermet Gündoğdu yazdı: Kazasız belasız inşallah inşaallah Adnan Çakır yazdı: Maşallah 🧿 hayırlı olsun başkanım Farlar sümbül ,motor 🤔😉🥳 has mercedes bu abi etme eyleme Selim Bilgin yazdı: Haydaa, konuyu açarken 201 bekliyordum. Arkadaki ami kimin? 201 değil de 124 alasım var otopark sıkıntısı aşarsam tabi Alpay Sumer yazdı: Arabanın camurluğuna ayak sokarak sohbet etmenin verdiği keyif tavanına çıksa sesimiz çıkmaz abimiz nede olsa İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. teşekkürler Mehmet Kaya yazdı: Hayırlı olsun 😊 nerdesin sen Fikri Keleş yazdı: Bu fotoyu göreli baya olmustu,çoktan satılmıştır.yenisi hayırlı olsun diyelim Bu arada menger..de güzel bi tane var satılık 83 binde temiz bi c180 biliyorum o arabayı makyajsız kasa ve bi eksiği vardı ama neydi hatırlayamadım Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Başkanım, maşallah güzelmiş bu geleyimmi suvas a Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun. teşekkürler Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun başkanım sağol vize de buluşalım saatleri ayarla Servet Aydın yazdı: Yıldız candır hayırlı olsun başkanım pejonun içinden şey ....... Talha Bilgi yazdı: Hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kaza bela ceza göstermesin. "küfür şeytana mahsustur tövbe insana, aşk kadına yakışır MERCEDES adama" arka cam a yazdırılacak söz teşekkürler Aydın Sert yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Abim. Güzel günlerde kullan İnşallah. sağol kardeşim Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun başkanım, ıslatalım bunu ilk fırsatta.. (ıslatmış mıydık yoksa?) la noterden çıkar çıkmaz maaşın yarısını içtik ya şey yedik ya 4 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Kardeşim, sen hep en güzeline layıksın. hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Arkadaki ismi güzeli de Sayın Bayur' a hediye etseydik 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun. Çağlar abi her arabanın tamponuna ayağını koyuyor. Aslında burada bir mesaj var ben çözemedim. Çözebilen var mı ? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: diğeriyle bi çorum yapmıştım aramak nasip olmadı bununla da geleceğim kahve ısmarlarsın artık Tabiki de abi ne demek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Maşallah.. Yakışır Başkanıma. Güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun abi. Bayılıyorum bu kasanın tasarımına 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: Beyaz kompresörü ummadığım bi anda satınca BMW xdrive alma niyetiyle yola çıktım o olmayınca 3.20 bakmaya başladım ama ne hikmetse baktığım her araç geçmişinde büyük sıkıntılar yaşamış ve iyi bakılmamıştı kızım da bu ev e yıldızdan başka araç giremez deyince tekrar Mercedes bakmaya başladım ama makyajlı olsun istedim kompressör iniltisinden taviz verdim ama 7 ileri yakıtı diğerine nazaran oldukça düşük makyajlı kasayı aldım. Satışta Cem ve Çağlar abi olmasa muhtemelen almazdım 2 saat sürdü malum hayırlı olsun. ama amca bunlar tam ondan yavaş gelişmiştir olay. bu arada direksiyonu metanol ile silersen yeni gibi matlaşır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun Efemmmm Son resim her şeyi özetlemiş 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: geleyimmi suvas a saatleri ayarlayayım, tüm randevular iptal 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ümit Türk yazdı: Hayırlı olsun. Çağlar abi her arabanın tamponuna ayağını koyuyor. Aslında burada bir mesaj var ben çözemedim. Çözebilen var mı ? konfordan ayağım uyuştu onu açmaya çalışıyorumdur 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: konfordan ayağım uyuştu onu açmaya çalışıyorumdur bu iyiydi. 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Metin Akbal yazdı: Tabiki de abi ne demek erdal ın yerin de bi tandır yeriz artık Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. Yakışır Başkanıma. Güle güle kullan kardeşim. sağol abi kaskosu eski araçtan ucuz oldu buna şaşırdım Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun beybi. saol baby Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi. Bayılıyorum bu kasanın tasarımına özellikle içi daha güzel Ahmet Türedi yazdı: Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.. teşekkürler Doğan Arşiray yazdı: hayırlı olsun. ama amca bunlar tam ondan yavaş gelişmiştir olay. bu arada direksiyonu metanol ile silersen yeni gibi matlaşır. gelsek sen silsen Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız teşekkürler Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. sağolun Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun Efemmmm Son resim her şeyi özetlemiş neler çektim bi de bana sorsan Selçuk Bakış yazdı: saatleri ayarlayayım, tüm randevular iptal beyaz saçlı alçıcıyı çağırma sakın Çağlar Bayur yazdı: konfordan ayağım uyuştu onu açmaya çalışıyorumdur yanlarken gaza basmaktan olmasın o 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts