Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Yıldız candır hayırlı olsun başkanım 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kaza bela ceza göstermesin. "küfür şeytana mahsustur tövbe insana, aşk kadına yakışır MERCEDES adama" 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Abim. Güzel günlerde kullan İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun başkanım, ıslatalım bunu ilk fırsatta.. (ıslatmış mıydık yoksa?) Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun maşallah diğeriyle bi çorum yapmıştım aramak nasip olmadı bununla da geleceğim kahve ısmarlarsın artık Mustafa Tüfekçi yazdı: Tebrikler bulunup alınmış Bana da lazım bulamıyorum para cash sana e lazım o göbeği anca e taşır Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun başkanım kutlayalım dimi İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun araba da çakmak yok haberin olsun Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. sağol abicimteşekkürler Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . teşekkürler Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. 🙏🏻 sağolasın Mehmet Dagdeviren yazdı: Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle Güle Kullanın. teşekkürler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun hibritten sonra çok iyi geldi Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun başkanım sana da alacağız merak etme Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. teşekkürler Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. sağolasın Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun teşekkürler Oğuzhan Çakır yazdı: Başkanım beyaza göre bu renk daha yakışıyor bu kasalara. Maşallah güle güle kullanın bu renk arkadaşım da vardı e250 coupe çok fazla yok ama dediğin gibi yakışıyor Görkem Karakaş yazdı: Satılan kasadan var w204 satlık Reklamdır 😂 bilgilerini alalım temiz mercedes lazım Sermet Gündoğdu yazdı: Kazasız belasız inşallah inşaallah Adnan Çakır yazdı: Maşallah 🧿 hayırlı olsun başkanım Farlar sümbül ,motor 🤔😉🥳 has mercedes bu abi etme eyleme Selim Bilgin yazdı: Haydaa, konuyu açarken 201 bekliyordum. Arkadaki ami kimin? 201 değil de 124 alasım var otopark sıkıntısı aşarsam tabi Alpay Sumer yazdı: Arabanın camurluğuna ayak sokarak sohbet etmenin verdiği keyif tavanına çıksa sesimiz çıkmaz abimiz nede olsa İnan Çınar yazdı: Güle güle kullanın. teşekkürler Mehmet Kaya yazdı: Hayırlı olsun 😊 nerdesin sen Fikri Keleş yazdı: Bu fotoyu göreli baya olmustu,çoktan satılmıştır.yenisi hayırlı olsun diyelim Bu arada menger..de güzel bi tane var satılık 83 binde temiz bi c180 biliyorum o arabayı makyajsız kasa ve bi eksiği vardı ama neydi hatırlayamadım Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Başkanım, maşallah güzelmiş bu geleyimmi suvas a Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun. teşekkürler Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun başkanım sağol vize de buluşalım saatleri ayarla Servet Aydın yazdı: Yıldız candır hayırlı olsun başkanım pejonun içinden şey ....... Talha Bilgi yazdı: Hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kaza bela ceza göstermesin. "küfür şeytana mahsustur tövbe insana, aşk kadına yakışır MERCEDES adama" arka cam a yazdırılacak söz teşekkürler Aydın Sert yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Abim. Güzel günlerde kullan İnşallah. sağol kardeşim Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun başkanım, ıslatalım bunu ilk fırsatta.. (ıslatmış mıydık yoksa?) la noterden çıkar çıkmaz maaşın yarısını içtik ya şey yedik ya 4 3 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Kardeşim, sen hep en güzeline layıksın. hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Abim hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Arkadaki ismi güzeli de Sayın Bayur' a hediye etseydik 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayirli olsun, guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hayırlı olsun. Çağlar abi her arabanın tamponuna ayağını koyuyor. Aslında burada bir mesaj var ben çözemedim. Çözebilen var mı ? 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: diğeriyle bi çorum yapmıştım aramak nasip olmadı bununla da geleceğim kahve ısmarlarsın artık Tabiki de abi ne demek 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Maşallah.. Yakışır Başkanıma. Güle güle kullan kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun abi. Bayılıyorum bu kasanın tasarımına 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Keskin yazdı: Beyaz kompresörü ummadığım bi anda satınca BMW xdrive alma niyetiyle yola çıktım o olmayınca 3.20 bakmaya başladım ama ne hikmetse baktığım her araç geçmişinde büyük sıkıntılar yaşamış ve iyi bakılmamıştı kızım da bu ev e yıldızdan başka araç giremez deyince tekrar Mercedes bakmaya başladım ama makyajlı olsun istedim kompressör iniltisinden taviz verdim ama 7 ileri yakıtı diğerine nazaran oldukça düşük makyajlı kasayı aldım. Satışta Cem ve Çağlar abi olmasa muhtemelen almazdım 2 saat sürdü malum hayırlı olsun. ama amca bunlar tam ondan yavaş gelişmiştir olay. bu arada direksiyonu metanol ile silersen yeni gibi matlaşır. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Efemmmm Son resim her şeyi özetlemiş 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: geleyimmi suvas a saatleri ayarlayayım, tüm randevular iptal 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ümit Türk yazdı: Hayırlı olsun. Çağlar abi her arabanın tamponuna ayağını koyuyor. Aslında burada bir mesaj var ben çözemedim. Çözebilen var mı ? konfordan ayağım uyuştu onu açmaya çalışıyorumdur 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: konfordan ayağım uyuştu onu açmaya çalışıyorumdur bu iyiydi. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts