Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: yanlarken gaza basmaktan olmasın o şeetmesek.. ama turbonun hakkını vererlim iyi olmuş bu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: sağol abi kaskosu eski araçtan ucuz oldu buna şaşırdım Senin için bir güzellik yaptık be ya. Sen ilk araçta bayideki kızın güzelliğine kapılınca işler karışmıştı.. Sen bana sadık kal 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: beyaz saçlı alçıcıyı çağırma sakın Gelsin gelsin, konu mankeni gibi kalırım ortamda yoksa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Senin için bir güzellik yaptık be ya. Sen ilk araçta bayideki kızın güzelliğine kapılınca işler karışmıştı.. Sen bana sadık kal işte feraset işte tecrübe işte bıyık işte..... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Fatih Keskin yazdı: gelsek sen silsen birşeyi de kendiniz yapın ya 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fatih Keskin yazdı: erdal ın yerin de bi tandır yeriz artık Çakır Sami Kofteci Deli Mehmet hangisini istersen Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Metin Akbal yazdı: Çakır Sami Kofteci Deli Mehmet hangisini istersen Deli Mehmet kaçıncı yerini açıyor Çakır sami iyidir 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Yıldız candır. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun çok diri duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun. Bir Mercedes-Benz'in içinde olmanın en kötü yanı;o anda dış güzelliğini göremiyor olmaktır. Bir Mercedes’ten daha iyi bir şey varsa o da ikinci Mercedes’tir. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun abi. Çok yakışıklı araba 👍🏼 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts