Çağlar Bayur Dün saat 13:32 Paylaş Dün saat 13:32 Fatih Keskin yazdı: yanlarken gaza basmaktan olmasın o şeetmesek.. ama turbonun hakkını vererlim iyi olmuş bu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 13:46 Paylaş Dün saat 13:46 Fatih Keskin yazdı: sağol abi kaskosu eski araçtan ucuz oldu buna şaşırdım Senin için bir güzellik yaptık be ya. Sen ilk araçta bayideki kızın güzelliğine kapılınca işler karışmıştı.. Sen bana sadık kal 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 14:04 Paylaş Dün saat 14:04 Fatih Keskin yazdı: beyaz saçlı alçıcıyı çağırma sakın Gelsin gelsin, konu mankeni gibi kalırım ortamda yoksa 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:21 Paylaş Dün saat 14:21 Mehmet Ozyurek yazdı: Senin için bir güzellik yaptık be ya. Sen ilk araçta bayideki kızın güzelliğine kapılınca işler karışmıştı.. Sen bana sadık kal işte feraset işte tecrübe işte bıyık işte..... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 14:28 Paylaş Dün saat 14:28 Fatih Keskin yazdı: gelsek sen silsen birşeyi de kendiniz yapın ya 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 15:55 Paylaş Dün saat 15:55 Fatih Keskin yazdı: erdal ın yerin de bi tandır yeriz artık Çakır Sami Kofteci Deli Mehmet hangisini istersen Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 17:48 Yazar Paylaş Dün saat 17:48 Metin Akbal yazdı: Çakır Sami Kofteci Deli Mehmet hangisini istersen Deli Mehmet kaçıncı yerini açıyor Çakır sami iyidir 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Dün saat 18:37 Paylaş Dün saat 18:37 Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Yıldız candır. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 19:44 Paylaş Dün saat 19:44 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Dün saat 19:46 Paylaş Dün saat 19:46 Hayırlı olsun çok diri duruyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 20:05 Paylaş Dün saat 20:05 Hayırlı olsun. Bir Mercedes-Benz'in içinde olmanın en kötü yanı;o anda dış güzelliğini göremiyor olmaktır. Bir Mercedes’ten daha iyi bir şey varsa o da ikinci Mercedes’tir. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 20:13 Paylaş Dün saat 20:13 Hayırlı olsun abi. Çok yakışıklı araba 👍🏼 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Yıldız candır. ev ahalisi de yıldız candır dedi Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. sağol abi Alparslan Coban yazdı: Hayırlı olsun çok diri duruyor maşallah ben de duruşuna kandım piyasasından yükseğe aldım Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. Bir Mercedes-Benz'in içinde olmanın en kötü yanı;o anda dış güzelliğini göremiyor olmaktır. Bir Mercedes’ten daha iyi bir şey varsa o da ikinci Mercedes’tir. sağolasın yanına bi de w124 yakışır dimi Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun abi. Çok yakışıklı araba 👍🏼 Güle güle kullanın sağol kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Fatih Keskin yazdı: sağolasın yanına bi de w124 yakışır dimi 300D gürül gürül 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun Fatih Başkan, sağlıklı günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Fatih Keskin yazdı: Beyaz kompresörü ummadığım bi anda satınca BMW xdrive alma niyetiyle yola çıktım o olmayınca 3.20 bakmaya başladım ama ne hikmetse baktığım her araç geçmişinde büyük sıkıntılar yaşamış ve iyi bakılmamıştı kızım da bu ev e yıldızdan başka araç giremez deyince tekrar Mercedes bakmaya başladım ama makyajlı olsun istedim kompressör iniltisinden taviz verdim ama 7 ileri yakıtı diğerine nazaran oldukça düşük makyajlı kasayı aldım. Satışta Cem ve Çağlar abi olmasa muhtemelen almazdım 2 saat sürdü malum Hayırlı olsun. Plakalıkları sökmek lazım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce hayırlı uğurlu olsun abi. Avukat abimle gittiğine göre icradan falan mı denk getirdin 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun abi. Avukat abimle gittiğine göre icradan falan mı denk getirdin Bilakis başka bir yaşlı Kurt Avukattan denk getirmiş, bir avukatın inadını anca başka avukat kırar diye ben destek mahiyetinde gittim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Cem Işık yazdı: Bilakis başka bir yaşlı Kurt Avukattan denk getirmiş, bir avukatın inadını anca başka avukat kırar diye ben destek mahiyetinde gittim hımmmm... Çağlar abi sen ve başkanım 3ünüzün yaptığı pazarlıkta çok bir şansı olmaz meslektaşının abi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Selim Bilgin yazdı: 300D gürül gürül daha çok kırkırkırkır Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Cem Işık yazdı: Bilakis başka bir yaşlı Kurt Avukattan denk getirmiş, bir avukatın inadını anca başka avukat kırar diye ben destek mahiyetinde gittim Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selim Bilgin yazdı: 300D gürül gürül 4 matic 🚀 olursa tadından yenmez. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts