Doğan Arşiray Perşembe 07:03 Paylaş Perşembe 07:03 Koray Demir yazdı: 4 matic 🚀 olursa tadından yenmez. w123 de yokki böyle birşey? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 07:13 Yazar Paylaş Perşembe 07:13 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Fatih Başkan, sağlıklı günlerde kullan. bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Selçuk Keleş yazdı: Hayırlı olsun. Plakalıkları sökmek lazım çabi ayağıyla kırar onları yakında Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun abi. Avukat abimle gittiğine göre icradan falan mı denk getirdin dikkat et punto nu elinden almayalım Fatih Evcin yazdı: hımmmm... Çağlar abi sen ve başkanım 3ünüzün yaptığı pazarlıkta çok bir şansı olmaz meslektaşının abi Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. sağol adaşım Ahmet Kiriş yazdı: Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. adana dan araba mı alınır len kim aramış seni Doğan Arşiray yazdı: w123 de yokki böyle birşey? w 124 candır 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir Perşembe 07:46 Paylaş Perşembe 07:46 Doğan Arşiray yazdı: w123 de yokki böyle birşey? Konu w124 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 08:48 Paylaş Perşembe 08:48 Ahmet Kiriş yazdı: Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. benim hurda hala orada mı Yorum bağlantısı
Macit Aliyev Dün saat 06:02 Paylaş Dün saat 06:02 Hayırlı olsun abi. Ağız tadıyla kullanın inşallah. Bana göre mercedesin en yakışıklı modeli bu. Zaten parlıyor ama bi güzel pasta cila ile parpar parlar. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 06:30 Paylaş Dün saat 06:30 Benim bu beybiyi bir takım testlerden geçirip denemem lazım. 1 hafta kadar. 1 ay da olabilir garantisi yok. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 07:15 Paylaş Dün saat 07:15 Önder Özcan yazdı: Benim bu beybiyi bir takım testlerden geçirip denemem lazım. 1 hafta kadar. 1 ay da olabilir garantisi yok. Çakmaklığa 25 kuruş atmana gerek yok abi uyarayımda. Anahtarla çalışıyor bu. 1 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çakmaklığa 25 kuruş atmana gerek yok abi uyarayımda. Anahtarla çalışıyor bu. İşte şimdi taşlar yerine oturdu. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts