Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Koray Demir yazdı: 4 matic 🚀 olursa tadından yenmez. w123 de yokki böyle birşey? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Fatih Başkan, sağlıklı günlerde kullan. bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Selçuk Keleş yazdı: Hayırlı olsun. Plakalıkları sökmek lazım çabi ayağıyla kırar onları yakında Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun abi. Avukat abimle gittiğine göre icradan falan mı denk getirdin dikkat et punto nu elinden almayalım Fatih Evcin yazdı: hımmmm... Çağlar abi sen ve başkanım 3ünüzün yaptığı pazarlıkta çok bir şansı olmaz meslektaşının abi Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. sağol adaşım Ahmet Kiriş yazdı: Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. adana dan araba mı alınır len kim aramış seni Doğan Arşiray yazdı: w123 de yokki böyle birşey? w 124 candır 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Doğan Arşiray yazdı: w123 de yokki böyle birşey? Konu w124 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. benim hurda hala orada mı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Ooo davet.. Geliriz. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak Sen onun çakmağını al, Talisman alalım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: Tr de olursam gelirim. Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi İşim olmaz oralarla. Ben orta ve latin amerika takılıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Paraguay a girmedim ama Panama, Şili, Venezuella Arjantin Brezilya var. Şili devam ediyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm Bizde de çam yapraklı tasarım var. Sicilyadayız şuan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı şortla rıhtımdayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şortla rıhtımdayım al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... centiladamlık ölmüş insan ikram eder yahu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts