Doğan Arşiray 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Koray Demir yazdı: 4 matic 🚀 olursa tadından yenmez. w123 de yokki böyle birşey? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Fatih Başkan, sağlıklı günlerde kullan. bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Selçuk Keleş yazdı: Hayırlı olsun. Plakalıkları sökmek lazım çabi ayağıyla kırar onları yakında Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun abi. Avukat abimle gittiğine göre icradan falan mı denk getirdin dikkat et punto nu elinden almayalım Fatih Evcin yazdı: hımmmm... Çağlar abi sen ve başkanım 3ünüzün yaptığı pazarlıkta çok bir şansı olmaz meslektaşının abi Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız. sağol adaşım Ahmet Kiriş yazdı: Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. adana dan araba mı alınır len kim aramış seni Doğan Arşiray yazdı: w123 de yokki böyle birşey? w 124 candır 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğan Arşiray yazdı: w123 de yokki böyle birşey? Konu w124 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Adanada araç var yarın ararım seni. Sonuç, aramadı. Hayırlı olsun 🧿 kulaklarını güzel çınlattım. benim hurda hala orada mı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Ooo davet.. Geliriz. 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hocam buluştuğumuzda çakmak sende dursun lütfen. Adam bir kaşkay bir mb aldı bak Sen onun çakmağını al, Talisman alalım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Tr de olursam gelirim. Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Beyaz rusyada falansan biz gelirz abi İşim olmaz oralarla. Ben orta ve latin amerika takılıyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Paraguay a girmedim ama Panama, Şili, Venezuella Arjantin Brezilya var. Şili devam ediyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Biz paraguay'a taşındık. Mango yapraklı kıyafet kombinimi görmek isteyen ltfn dm Bizde de çam yapraklı tasarım var. Sicilyadayız şuan. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: bi buluşma yapalım yaz geldi çakmak sayısı azaldı şortla rıhtımdayım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şortla rıhtımdayım al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: al bendende o kadar sigarada içmiyorum, çakmak yok, rahatım... centiladamlık ölmüş insan ikram eder yahu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts