Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gelmişken alaydın niye geri gönderdin sen hakkını kaybettin Kapora verecektim ama senin sözün yeterli araba senin dedi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kapora verecektim ama senin sözün yeterli araba senin dedi sende inandın mı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sende inandın mı Benim değil senin inanman önemli abi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sende inandın mı sen de inandın mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen de inandın mı Benim inanıp inanmamam önemli değil. Ruhsatı, anahtarı, arabayı ve araç sahibini aynı anda noterde görebilirsem ve ruhsat sahibi ben olursam anca o zaman içimde ufak bir şüpheyle inanabilirim. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benim inanıp inanmamam önemli değil. Ruhsatı, anahtarı, arabayı ve araç sahibini aynı anda noterde görebilirsem ve ruhsat sahibi ben olursam anca o zaman içimde ufak bir şüpheyle inanabilirim. hazırla parayı hemen diğerlerine çaktırma ama Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bildiğin bütün eksikleri tamamla Beni uğraştırma hazır olsun Geç kaldın sanki kardeşim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Fatih Keskin yazdı: hazırla parayı hemen diğerlerine çaktırma ama sel gel bakayım bu tarafa doğru ne zaman gelicen. Serhat Işık yazdı: Geç kaldın sanki kardeşim. yok canım neden geç kalayım ki. yoksa senide mi inandırdı sana vericem diye sana da kaporaya gerek yok ne zaman istersen araç senindir mi dedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts