Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: gelmişken alaydın niye geri gönderdin sen hakkını kaybettin Kapora verecektim ama senin sözün yeterli araba senin dedi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kapora verecektim ama senin sözün yeterli araba senin dedi sende inandın mı Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sende inandın mı Benim değil senin inanman önemli abi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sende inandın mı sen de inandın mı Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: sen de inandın mı Benim inanıp inanmamam önemli değil. Ruhsatı, anahtarı, arabayı ve araç sahibini aynı anda noterde görebilirsem ve ruhsat sahibi ben olursam anca o zaman içimde ufak bir şüpheyle inanabilirim. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benim inanıp inanmamam önemli değil. Ruhsatı, anahtarı, arabayı ve araç sahibini aynı anda noterde görebilirsem ve ruhsat sahibi ben olursam anca o zaman içimde ufak bir şüpheyle inanabilirim. hazırla parayı hemen diğerlerine çaktırma ama Yorum bağlantısı
Serhat Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bildiğin bütün eksikleri tamamla Beni uğraştırma hazır olsun Geç kaldın sanki kardeşim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Keskin yazdı: hazırla parayı hemen diğerlerine çaktırma ama sel gel bakayım bu tarafa doğru ne zaman gelicen. Serhat Işık yazdı: Geç kaldın sanki kardeşim. yok canım neden geç kalayım ki. yoksa senide mi inandırdı sana vericem diye sana da kaporaya gerek yok ne zaman istersen araç senindir mi dedi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts