İlkay Başaran 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Kraliyet ailesi bile uğraşamamış satmış arabayı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Servet Aydın yazdı: Sonra diyor farlarım ayarlı niye sövüyorlar. Az bile he hiç bi far gözümden kaçmaz diyen adama bak deseydin ya İlkay Başaran yazdı: Kraliyet ailesi bile uğraşamamış satmış arabayı sen kimsiniz söverim bak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Tahsis tahriş vs edilmiş tüh kacirdim tebrik etmeye gelmiştim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 04:31 Yazar Paylaş Pazartesi 04:31 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çakmakla takas olur mu? sen iste hocam kibritle takaslarız 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 07:51 Paylaş Pazartesi 07:51 Başkanım bu beyaz değil miydi ben mi hızına yetişemedim? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 08:05 Paylaş Pazartesi 08:05 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çakmakla takas olur mu? Cenk hocam, sizdeki hangi çakmak acaba ? 5 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Cenk hocam, sizdeki hangi çakmak acaba ? 11 numara Haşmet Abi. Çakar çakmaz çakan çakmak. Not: Fotoğraf evdeki gerçek çakmağın… 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: 11 numara Haşmet Abi. Çakar çakmaz çakan çakmak. Not: Fotoğraf evdeki gerçek çakmağın… bundan almıştım. bizim evde bi şekilde mutfakta patladı sanırım tost makinesinin üzerinde unuttuk gibi seneler önce ve tost makinesi yamulmuştu biz mutfakta yoktuk. bomba gibi patlamıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts