İlkay Başaran 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Kraliyet ailesi bile uğraşamamış satmış arabayı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Servet Aydın yazdı: Sonra diyor farlarım ayarlı niye sövüyorlar. Az bile he hiç bi far gözümden kaçmaz diyen adama bak deseydin ya İlkay Başaran yazdı: Kraliyet ailesi bile uğraşamamış satmış arabayı sen kimsiniz söverim bak Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Tahsis tahriş vs edilmiş tüh kacirdim tebrik etmeye gelmiştim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 04:31 Yazar Paylaş Pazartesi 04:31 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çakmakla takas olur mu? sen iste hocam kibritle takaslarız 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 07:51 Paylaş Pazartesi 07:51 Başkanım bu beyaz değil miydi ben mi hızına yetişemedim? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör Pazartesi 08:05 Paylaş Pazartesi 08:05 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çakmakla takas olur mu? Cenk hocam, sizdeki hangi çakmak acaba ? 5 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Cenk hocam, sizdeki hangi çakmak acaba ? 11 numara Haşmet Abi. Çakar çakmaz çakan çakmak. Not: Fotoğraf evdeki gerçek çakmağın… 1 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: 11 numara Haşmet Abi. Çakar çakmaz çakan çakmak. Not: Fotoğraf evdeki gerçek çakmağın… bundan almıştım. bizim evde bi şekilde mutfakta patladı sanırım tost makinesinin üzerinde unuttuk gibi seneler önce ve tost makinesi yamulmuştu biz mutfakta yoktuk. bomba gibi patlamıştı. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: 11 numara Haşmet Abi. Çakar çakmaz çakan çakmak. Not: Fotoğraf evdeki gerçek çakmağın… Evlense çocuğu olur 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce st dupont ve patek philippe en sevdiklerim ben de çeşitli modellerin den 7 tane var ama ilkay dan aldığım pazar çakmağının yeri doldurulamaz 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Evlense çocuğu olur 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts