İçeriğe Yönlendir

Su Sebili..

Metin Mankal

Recommended Posts

Metin Mankal

Herkeslere merabalar.. Havalar cehennem.. Su sebili alacağım, şu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz. Ya da başka tavsiyeniz varmıdır..

https://www.a101.com.tr/elektronik/kiwi-kwp-8555-gizli-damacana-ve-3-musluklu-su-sebili_p-26047253  +ları:Sıcak soğuk ılık su veriyor. -leri :Marka pek güven vermiyor.

https://www.hepsiburada.com/profilo-sbc02ab0n-gizli-damacanali-siyah-su-sebili-p-HBCV00002MPHU8?magaza=buyurgelsin&ftid=jf126cbw5lop7qll&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate    Sadece soğuk su veriyor.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Kiwinin küçük ev aletleri düşük malzeme kalitesiyle pek dayanaksız görünür. Ama bizim evde küçük bi kahve makinesi var çalışıyor. Almışken sıcak su da veren bir makine olması iyi olur ama markalarda fiyat iyice yükselir.

Kiwi de olsa 2 yıl garantisi vardır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Kiwi kettle ve öğütücü var bende, sağlam çalışıyorlar. Sebilde de fazla hareket yok nasılsa, alınabilir. Ama neden gizli damacana, üstten damacanalı neden bakmıyorsunuz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

10 bine buzdolabı varken bunlar 7000 mi? rakamı geçtim nispeten de garip her şey

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Çağlar Bayur yazdı:

10 bine buzdolabı varken bunlar 7000 mi? rakamı geçtim nispeten de garip her şey

10K ? Spot mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu

Kiwi'nin sebilini linktekinden halam aldı geçen sene yaz başlarında filan. aktif kullanıyor rahat ettim diyor öyle dikkat etmezseniz sesi de pek çıkmıyor. dibinde oturduğumda sessiz bir ortam varsa duyuluyor. ama muhabbet varsa kesinlikle duyulmuyor. sonuçta 2 yıl garantili..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ümit Türk yazdı:

10K ? Spot mu?

yok hb sitesine baktım, ufak camlı dolaplar 6pin. şık salona konabilir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal
Cihat Küçükay yazdı:

üstten damacanalı neden bakmıyorsunuz?

Bel fıtığı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

arıtmalı sistem damacana yok, taşıma yok sıcak ve soğuk gelen şebeke suyunu arıtıp kullanıyor

biz kullanıyorduk. Çok koku yapıyor diye kimse kullanmadı. Hatta cihaz değişti değişenler bile koku yapıyordu. Ben içiyordum o ayrı :D benim mide çöp gibidir. :D

Sonra damacanlıya geçtik. Cihaz arçelik Su pürsu :D yine bir cepten alıp diğer cebe koyuyoruz :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ümit Türk yazdı:

biz kullanıyorduk. Çok koku yapıyor diye kimse kullanmadı. Hatta cihaz değişti değişenler bile koku yapıyordu. Ben içiyordum o ayrı :D benim mide çöp gibidir. :D

Sonra damacanlıya geçtik. Cihaz arçelik Su pürsu :D yine bir cepten alıp diğer cebe koyuyoruz :D 

bizde şikayet yok ben gayet memnunum hatta damacanadan daha iyi diyebilirim. 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
(düzenlendi)

https://www.hepsiburada.com/profilo-ss1161-gizli-damacana-bolmeli-su-sebili-pm-HB00000VPRNV

Pandemi zamanı bundan aldık. O zamandan beri sıkıntısız kullanıyoruz. Sebil gerçekten kullandıkça sevilen bir şey, babam sebilden soğuk suyu içip içip; "Ohhh, iyi ki buna para vermişim." diyor 5 senedir. :D Buna damacana yerine herhangi bi bidon vesaire de kullanabiliyorsunuz köyden su getirdikçe. Böylece yaz sezonunda kısa süreliğine çağlayan Binboğa dağlarının pınarlarından kar suyu içiyoruz birkaç hafta boyunca. 

Ayrıca suyu da ayarında soğutuyor, ne beyin donduracak cins, ne de biraz daha soğuk olsa da olur denilecek cins. 

Koku vesaire problemi olmadı. 

tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...