ALİ SEYKAN 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Selamlar. Hızlı ve normal cila çeşitlerinin ikisini de kullandım. Normal cila uygulaması çok zor ve zaman alıyor. Hızlı cila kolay ve görüntü olarak aynı etkiyi veriyor. Ancak hangisi aracı gerçekten koruyor onu çözemedim. Sadece parlatma değil UV korumalı uzun giden bir cilaya ihtiyacım var. Öneriniz var mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce geçici parlatır, bu tiplerde koruma olmaz, 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bu tip ürünler yüzeysel ve geçici parlaklık oluşturur. Koruma beklemeyin. 2 Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Hangisi daha mantıklı hızlı mı normal mi? Aralarında ne tür fark var? Birde hangi marka iyi turtle, sonax ve arexons arasında kaldım. Yorum bağlantısı
Emre Sirkeci 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Normal cila diye tabir ettiğiniz işlemin kalıcılığını sağlamak için hızlı cila kullanılır. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önce güzelce normal cilayı atarsınız sonra ara ara hızlı cila ile desteklersiniz. Turtle wax veya sonax tercih ederdim ben. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sonax uzun süre siyah astra aracımda kullandım. Cilalandıktan sonra üstünde bez bile durmuyordu ve inanılmaz parlaklık veriyordu ancak uygulamaya dikkat etmek gerekir. Normalde üstünde hafif ıslakken yapılır diyor ben hiç ıslak yapmadım. Silip kuruladığım anda araba soğukken uyguluyordum. En az 20-25 kere uygulamışımdır. Birinci mikrofiber bez ile yayıyorsun, ikinci ile yediriyorsun ancak dairesel değil ileri geri şeklinde...parça parça gidilmeli. İşlem yarım saat sürüyor ama bittiğinde keyif veriyor ve değiyor... Şimdi yeni aracıma da almayı düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts