İçeriğe Yönlendir

Hızlı Cila VS Normal Cila

ALİ SEYKAN

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tayfun Aydın yazdı:

Hocam burada araç 7 yaşındaydı. Uygulama sonrası çekmiştim. Telefonum samsung note-2 idi :D . Çekim çok kaliteli değildi. Ona göre düşününce arabayı çok güzel gösteriyor.. araç 2012, sene 2019. pasta cila seramik vs hiç bir şey yok araçta. 

benim 2006 fistada böyleydi, kilyoda böyle, seramik şart değil, sadece senin dediğin bile yeterli boyayı korumak için, gerisi zaten senin arabaya nasıl baktığına göre değişir, yani üzenli yıkayıp koruyormusun vs. gibi...

hey gidi, en son 4.  sahibine sanırım, gidecekken yakalamıştım, iyi bakmamışlar ama hala gördüğün gibi :) şimdi kaybettim arabayı....

nrywj72.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara

@Ali Cihangiroğlu eskiden turtle wax kullanırdım. Sonax dan daha başarılı bulurdum. Ama bu turuncu şişe ürünleri fikrimi değiştirdi. Seramik varMIŞ gibi yapıyor. Eskiden siyah aracım varken abi pasta cila mı yaptırdın diyen çok oluyordu bu sonax sayesinde. Aracı yıkarken su tutuyorum anında kayıp gidiyordu. Sizin dediğiniz gibi kuş pisliğine karşı koruması da cabası. Şampuanı malesef kullanmadım oto yıkama yerlerindeki köpük daha rahat geliyor ama onu bırakma lazım. En son o köpük yüzünden farların daha erken sarardığını gözlemledim. 

@Tayfun Aydın o zamana göre 7-8 yaşındaki araç için çok güzel duruyor. Heleki siyah renkte böyle bir parlaklık enfes 😊 note 2 de güzel telefondu bu arada 😂

Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN

Turtle Wax Metalik Ptfe Katkılı Teflon Sıvı Cila 500 ml  dün bundan sipariş verdim bakalım. Ptfe ısı dayanımıyla öne çıkıyormuş. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...