İlker Sucu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Yaklaşık 1 ay önce 2020 titanyum focus aldım. Aracın 1 adet orjinal anahtarı ve 1 adette uzaktan çalıştırma özellikleri eklenmiş orjinal olmayan anahtar mevcut. Bu sabah işe gelince pili çalışmadığından farkettim ki; orjinal anahtarın içinde bulunan, sadece kapı açmaya yarayan anahtar yok. Bu anahtarı nasıl temin edebilirim? Maliyeti ne kadar olur acaba? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Eğer elinizde hiç ucu olan anahtar yoksa işiniz zor. Ya şasi no ile servis talep edecek eğer gönderirlerse gönderecekler ya da kilit mekanizması değişecek. Yorum bağlantısı
İlker Sucu 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Eğer elinizde hiç ucu olan anahtar yoksa işiniz zor. Ya şasi no ile servis talep edecek eğer gönderirlerse gönderecekler ya da kilit mekanizması değişecek. Yok maalesef. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 saat önce Paylaş 10 saat önce kilitciler mekanizmayi sokup sifre desenini cikarabiliyor. olmayacak bir islem degil 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce şase no ile anahtarcıya gittiğinizde yaparlar, punto aracıma yaptırmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Orjinal olmayan anahtar da sadece kapı açmaya yarayan kısım varsa kopyalamak kolay diğer türlü uğraştırır sizi. İyi bir anahtarcıya gidip halledersiniz. 1 Yorum bağlantısı
İlker Sucu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mustafa Resül Kara yazdı: Orjinal olmayan anahtar da sadece kapı açmaya yarayan kısım varsa kopyalamak kolay diğer türlü uğraştırır sizi. İyi bir anahtarcıya gidip halledersiniz. Orjinal olmayan kumandanın içinde anahtar metali var ama işlenmemiş ve düz bir şekilde. Orjinalin içindekinin aynısını buna da kopyalatırım diye düşünüyordum. Orjinalinde de yok. İçindeki pillerinden ikişer tane aldım her ihtimale karşı. Sonuç olarak cevaplar içimi rahatlattı. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlker Sucu yazdı: Orjinal olmayan kumandanın içinde anahtar metali var ama işlenmemiş ve düz bir şekilde. Orjinalin içindekinin aynısını buna da kopyalatırım diye düşünüyordum. Orjinalinde de yok. İçindeki pillerinden ikişer tane aldım her ihtimale karşı. Sonuç olarak cevaplar içimi rahatlattı. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. İşte o metal işlenmiş olsa tüm dertler çözülürdü 😊 neyse geçmiş olsun çözülmeyecek sorun değil. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 6 saat önce Paylaş 6 saat önce aynı anahtar ucu bana da lazım aslında ama pillere güvenip erteliyorum. 4 ay önce anahtarcı 1.000 tl fiyat vermişti Yorum bağlantısı
Recommended Posts