Özgür ÇETİNKAYA 23 saat önce Paylaş 23 saat önce son iki aydır araç değiştirmek istiyorum eşim sürekli puma puma diyor. Puma alana kadar tcross al daha iyi diyorum. Pumalara bakıyorum araç iyi gibi görünüyor tasarımı ise hoşuma gidiyor fakat ne hikmet ise piyasası yok ve alan hemen geri satıyor. Yağlı kayış olayı ise 2022 üzerinde yok çözülmüş diyorlar. Değeri görüşleriniz nedir acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hanımı dinleyin. Bir şey olursa senin yüzünden dersiniz 2 9 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Bende Hanım a araç araştırırken sıfır puma ya bakmıştım. Ancak araç bana çok çekici gelmemişti. Şirkette kullandığımız araçların ecobost motorlardan da aldığım yorumlardan dolayı Kia ya yönelmiş 1.0 stonic almışık. Hem daha ucuz hem de donanımlıydı. Araç az yakıyor, gerekli tüm donanımları da var. 22 saat önce tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 saat önce Paylaş 22 saat önce eşinize arka frenler kampana deyin, puma sevdasından hemen vazgeçecektir 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Özgür ÇETİNKAYA yazdı: son iki aydır araç değiştirmek istiyorum eşim sürekli puma puma diyor. Puma alana kadar tcross al daha iyi diyorum. Pumalara bakıyorum araç iyi gibi görünüyor tasarımı ise hoşuma gidiyor fakat ne hikmet ise piyasası yok ve alan hemen geri satıyor. Yağlı kayış olayı ise 2022 üzerinde yok çözülmüş diyorlar. Sen bilirsin ama o kararını vermiş bence kasma. : ) Bence B sınıfı için kötü bir araba değil. Ama SUV değil ve C sınıfı da değil. Hormonlu fiesta bence. Arka cam çok klostrofobik geliyor bana. Mokka falan da öyle. O sınıfta çok model var. Ve fiyatlar çok karışık. Eğer tek araba olmayacaksa ya da tek araba olacaksa bile zırt pırt ildışı uzun yol seyahatleri yapmıyorsanız ve çoluk çocuk henüz irileşmediyse elektrikli bir şey bakabilirsiniz. 1300 lira caivarına sıfır ve dolu bir sürü B sınıfı araba var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce biri tarz diğeri emekli arabasaı, zevke bağlı bir seçim olur 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Yağ pompası hala yağın içinde çalışıyor. Triger kadar hassas olmasa da dikkat edilmeli. Yine de beğenilmişse alınır garanti bitene kadar binilir. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tcross kutu gibi estetikten yoksun bir arac. Taigo uzerinden bir oyun kurabilirsiniz. Tarz olarak Pumaya yakin bir arac 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce taigo daha güzel bir alternatif. Puma ön kapısı çok dar gelmişti sırtımı vurdum binerken. gerçi ben çok uzun boyluyum ama olsun. 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce puma bir şey saklıyorlar gibi düşünüyorum. Her alan 1 2 sene kullanıp satıyorlar. Sanki aracın bir sıkıntısı varda duyan satıyor gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Şu araba yerine taygo denilen uydurma arabayı almak de ne bileyim. 3 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şanzımanda dertsiz üstelik... 155 beygir hibrit varken kütük gibi taygo. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Baha Kanberoğlu yazdı: Tcross kutu gibi estetikten yoksun bir arac. Taigo uzerinden bir oyun kurabilirsiniz. Tarz olarak Pumaya yakin bir arac sıfır estetik. sadece böyle bir ucuz model olsun diye yapmışlar. eskiden seat marbella vardı. onun gibi birşey. Yorum bağlantısı
Recommended Posts