Serdar Çavuş Dün saat 07:27 Paylaş Dün saat 07:27 Herkese iyi forumlar. Bir müddettir bir sorunla karşı karşıyayım. Aracımı farlar açık şekilde park edip, kontağı kapatıp, kapıyı açtığımda farlar açık olduğuna dair bir uyarı sesi alıyordum. Normal olan bu. Ama şu anda bu uyarıyı çoğu zaman almıyorum. Çoğu zaman farlar açık şekilde aracı park edip gidiyorum fark etmediğim için. Akü bitecek böyle devam ederse. Bu uyarı veren sensör nerede acaba? Kapılarda mı bulunuyor? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Dün saat 08:05 Paylaş Dün saat 08:05 Kapı açıldığında iç aydınlatma yanıyormu ? 1 Yorum bağlantısı
Serdar Çavuş Dün saat 08:46 Yazar Paylaş Dün saat 08:46 Ersen Tapan yazdı: Kapı açıldığında iç aydınlatma yanıyormu ? Evet kapıyı açtığımda iç aydınlatma lambaları yanıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:54 Paylaş Dün saat 08:54 kapıyı açınca far düğmesini biraz kurcalayın. bu arada kontak kapalı iken far ı yaksak ta sadece parklar yanıyor değil mi Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Dün saat 13:05 Paylaş Dün saat 13:05 Herşey yolunda sadece hoparlör bozuk ise hoparlör kabin içi sigorta kutusunun arkasında takılı merkezî zamanlama modülü üzerinde oluyor fordlarda. Tabi araç modeline göre farklılık gösterebilir. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Çavuş 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kapıyı açınca far düğmesini biraz kurcalayın. bu arada kontak kapalı iken far ı yaksak ta sadece parklar yanıyor değil mi Dediğinizi yaptım Çağlar bey. Evet kontak kapalı iken farları yaktığımda sadece parklar yanıyor. Ömer Sarıgül yazdı: Herşey yolunda sadece hoparlör bozuk ise hoparlör kabin içi sigorta kutusunun arkasında takılı merkezî zamanlama modülü üzerinde oluyor fordlarda. Tabi araç modeline göre farklılık gösterebilir. Hoparlör de bir anormallik farkedemedim. Bahsettiğiniz modülü oto elektrikçi ye göstermem gerekecek bu durumda teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serdar Çavuş 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Dün gece şunu fark ettim. Gösterge panelinin ışıkları anlık sönüp yanıyor bazen. Gösterge ışıkları titreme yapıyor gibi. Bu far açık uyarı sesi de gösterge kısmının olduğu bir yerden geliyor. Muhtemelen problem elektriksel. Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Gösterge paneli sökülüp soğuk lehim için lehim tazelenmesi gerekiyor bence 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts