H.Cenk Bayrakçı 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu tarih herkese uyuyor mu? Bana uyar. Ama 12’sinde yoldayım. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çam? Pikini gibi olur. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Erdem gelirse gelmem ben aynen ben de Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: 12 13 haftasonu :/ denk gelirse gelmek isterim 12-13 güzel tarih 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Erdem gelirse gelmem ben peki bu Erdem in umrunda mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Erdem Doğan yazdı: peki bu Erdem in umrunda mi Döverler umurunda değilse Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu tarih herkese uyuyor mu? bana uyar da neresi burası? not: rıhtımdan yazıyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bana uyar da neresi burası? not: rıhtımdan yazıyorum 46.paralel abi işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: 46.paralel abi işte bu dünyaya düştüğünde şortu yoktu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bir aksilik olmazsa 12 Temmuz'dan sonra körfezdeyim Ağutos başına kadar. @İlkay Başaran@Mehmet Ozyurek@Servet Aydın@Ali Cihangiroğlu@Evren Erakçora@Erdoğan Temur@Mertol Kip Erdoğan Temur yazdı: 11- 15 Temmuz arası orada olacağız. konum atın geleyim İnan Çınar yazdı: 7 Temmuzdan itibaren 3 hafta ben de ordayım. Çok eğlenecüüük çok....🎉🎉🎉 Erdoğan Temur yazdı: 13-14 Temmuz da katılabilirim ben. Dona gerek yok. Öne arkaya birer yaprak yeter Mustafa Tüfekçi yazdı: 12 13 haftasonu :/ denk gelirse gelmek isterim Erdem Doğan yazdı: 7 temmuzdan itibaren bi kac gün oradayim Fatih Keskin yazdı: 12-13 olmasın o Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12-13 güzel tarih Cenk 12-30 temmuz Erdoğan 13-14 temmuz İnan 7-30 temmuz Mustafa 12-13 temmuz Erdem 7- bir kaç gün. Tansu 12-13 temmuz Egelilere sormıyorum.. Onlar bir şekidle gelecektir. Bu durumda 12 temmuz akşamı güzel görünüyor.. @Erdoğan Temur senin cumartesiden gelmen lazım. Uzaktan gelenlerin bir gece kalması gerekeceği için pazar geri dönülmeli. @Fatih Keskin 12-13 olmasın demişsin.. ciddi misin sen. 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: @Erdoğan Temur senin cumartesiden gelmen lazım. Uzaktan gelenlerin bir gece kalması gerekeceği için pazar geri dönülmeli. abi cuma günü oraya yazlığa geleceğim. salı günü akşamda döneceğiz. malümm LGS tercih dönemi olacak. bence 13 temmuz pazar toplanım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Erdoğan Temur yazdı: abi cuma günü oraya yazlığa geleceğim. salı günü akşamda döneceğiz. malümm LGS tercih dönemi olacak. bence 13 temmuz pazar toplanım 13 temmuz pazar, Pazartesi çalışanlara uymayacaktır.. Bana uymaz. Benim dönmem gerekir. Gece yarısı dönmeyi de istemem.. İşlerini hallet cumartesi gel işte. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İşlerini hallet cumartesi gel işte. oradayım gelirim ben o gün. gelirim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Erdoğan Temur yazdı: oradayım gelirim ben o gün. gelirim. Haberleşiriz, ben akşam üstü yazlıkta olurum 12'sinde. Allah'tan bir mani çıkmazsa. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Başlığı düzelttim.. tarihimiz 12 Temmuz, toplantı akşam saatlerinde olacaktır. İlerleyen zamanda net konum bilgisi paylaşırız. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hiçbir kudret o günü bana toplantıya katılım yaptıramaz! Kızçemin doğum günü 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Hiçbir kudret o günü bana toplantıya katılım yaptıramaz! Kızçemin doğum günü Bu vesile ile seninde doğum günün kutlu olsun abi. 😀 7 saat önce tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Bu vesile ile seninde doğum günün kutlu olsun abi. 😀 Kaşınma 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Hiçbir kudret o günü bana toplantıya katılım yaptıramaz! Kızçemin doğum günü Haydaa Bir önceden kutlasan? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Hiçbir kudret o günü bana toplantıya katılım yaptıramaz! Kızçemin doğum günü Geçen yıl değil miydi yha? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Haydaa Bir önceden kutlasan? Dur bi şımarıyim; tarasımı ile dünya üçüncüsü kızımla sıtarbaksta kutlama yapcam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Dur bi şımarıyim; tarasımı ile dünya üçüncüsü kızımla sıtarbaksta kutlama yapcam Maşallah E ne zaman toplanacağız o zaman Fatih de gelemem demiş.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts