Ali Cihangiroğlu 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Teşekkür ederim. Ölürsem arabayı Ali abiye verirsiniz. Ölmeden dünya gözüyle c sınıfı sedana binsin vay, geçmiş olsun kardeş, acısını bilmem ama fena derler, hem kırdırda gel.... c-d mi, kesmez, kurtarmaz, S klasse belki G hibeyse eyvallah tabii 8 Temmuz tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Gecmis olsun igne serum icin yardim lazimsa haber ver güredeyim (tecrübem yok ama denerim ) 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Otobanları kullanırsam babada 3 bucuk saat. Lakin bunun bedeli yüksek. Zamanı satın almanın bedeli yoktur. Ömürden bir saat satın alıyorsun. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Ben gelebilecek miyim bilmiyorum. Böbrekte 8 mm taş çıktı cmt gününden beri ağrıdan ölüyorum. Yarın balıkesire hastaneye gideceğim. Çok geçmiş olsun İlkay. Acil şifalar dilerim. Ama Jason olmadan tadı çıkmaz. Murat Ersel Çevik yazdı: Arkadaş anladık Edremit’te toplanıyoz. İyi de hangi mahallede? Cennetayağında mı? Soğanyemezde mi https://maps.app.goo.gl/yKwLMA5dWn2oSugF7?g_st=ipc Himmet Çoban Caddesi Burhaniye Balıkesir. 2 Toplantıdır burada buluşuyoruz. Ama önerilere açığız Ersel. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok geçmiş olsun İlkay. Acil şifalar dilerim. Ama Jason olmadan tadı çıkmaz. https://maps.app.goo.gl/yKwLMA5dWn2oSugF7?g_st=ipc Himmet Çoban Caddesi Burhaniye Balıkesir. 2 Toplantıdır burada buluşuyoruz. Ama önerilere açığız Ersel. Sağol hocam. Geleceğim inş. Siz hilti getirin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok geçmiş olsun İlkay. Acil şifalar dilerim. Ama Jason olmadan tadı çıkmaz. https://maps.app.goo.gl/yKwLMA5dWn2oSugF7?g_st=ipc Himmet Çoban Caddesi Burhaniye Balıkesir. 2 Toplantıdır burada buluşuyoruz. Ama önerilere açığız Ersel. Burası uygun.. mekan iyi. park sorunu yok. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Burası uygun.. mekan iyi. park sorunu yok. Adam da 23.30 gibi uyuyakalıyor kaçıyoruz 2 senedir. Mekan on numara 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Burası uygun.. mekan iyi. park sorunu yok. Çabi deniz şortunu giymiş içine, bekliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Çağlar abi oralara demirlenmis hiç sesi çıkmıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz ben cuma dan geçeyim diyorum az işim var keski be balyozu olan var mı 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Fatih Keskin yazdı: ben cuma dan geçeyim diyorum az işim var keski be balyozu olan var mı Ben tutarım.. Sen kır. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Ben tutarım.. Sen kır. Valla ağrısı geçecekse aklınıza gelen gelmeyen ne varsa deneyebiliriz Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Ben gelebilecek miyim bilmiyorum. Böbrekte 8 mm taş çıktı cmt gününden beri ağrıdan ölüyorum. Yarın balıkesire hastaneye gideceğim. İlkay geçmiş olsun. Ben de 4 kere taş düşürdüm. Sancısını bilirim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Fatih Keskin yazdı: ben cuma dan geçeyim diyorum az işim var keski be balyozu olan var mı Geçerken beni de al. En olmadı çakmak gazıyla yakarız 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ben hep merak ederim, taş ucundan mı çıkıyor. Kırılmaz da büyük haldemi çıkıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Emin Önal yazdı: Geçerken beni de al. En olmadı çakmak gazıyla yakarız Hiç de kaçırmıyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Evren Barış Özbek yazdı: İlkay geçmiş olsun. Ben de 4 kere taş düşürdüm. Sancısını bilirim. Teşekkür ederim Evren abi. Evet şiddeti kötü baya. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Ben hep merak ederim, taş ucundan mı çıkıyor. Kırılmaz da büyük haldemi çıkıyor. Ya adamı korkutacaksın. İlkay kardeşim yok öyle bişey. Şimdi kırarak çıkarıyorlar diyecem adam yine korkacak. Kırdıkları şey taş,korkma Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz İnan Çınar yazdı: Ya adamı korkutacaksın. İlkay kardeşim yok öyle bişey. Şimdi kırarak çıkarıyorlar diyecem adam yine korkacak. Kırdıkları şey taş,korkma O taşı çıkartsınnda ne isterse yapabilir bana. Açık çek. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Valla ağrısı geçecekse aklınıza gelen gelmeyen ne varsa deneyebiliriz Geçmiş olsun diyecem de belli ki hala geçmemiş en kısa zamanda kurtulursun inşallah Tek avazda 🫣😉🤫 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Saatleri ayarladık mı? Ben manzarayı ayarladım. 8 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Saatleri ayarladık mı? Ayarladık, ben uyuyor olacağım o saatte. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz https://music.youtube.com/watch?v=SFNaCggOO88&feature=shared Dans müziğimiz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts