Murat Ersel Çevik 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Fatih Keskin yazdı: ben cuma dan geçeyim diyorum az işim var keski be balyozu olan var mı Evde var. Önder Özcan yazdı: Ayarladık, ben uyuyor olacağım o saatte. Uyutturmayız İlkay Başaran yazdı: https://music.youtube.com/watch?v=SFNaCggOO88&feature=shared Dans müziğimiz. La olum bununla uyursa uyandıramıyız allah muhafaza. https://music.youtube.com/watch?v=Gfaoilk7Yfc&si=1IFoaCxBbawFSEgx bu lazım. Hahaha 1 1 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Kimsenin gelmeye niyeti yok galiba, gelmeyecekseniz söyleyin ona göre ayarlayalım kendimizi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Geliyoruz biz. En az 6 kişi belki 8 kişi Konum ilk mesajda var. Saati kararlaştıralım.. Saat kaç olsun? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ben sabah erken gelip yüzecem. Sizle işim olmaz pisler 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Servet Aydın yazdı: Ben sabah erken gelip yüzecem. Sizle işim olmaz pisler Çabi gelmiyormuş o yüzden içine şort giyme görevi bende 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: 17? siz başlayın ben yetişirim. öğlen altınoluğa geleceğim akşam sizlerleyim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Bu akşamdan Tekirdağ a geçer bi yüzerim yarın sabah bi daha yüzer öğlen yola çıkarım hatta Emin yedek kaskı filan getir ben motor la gideyim erkenden bi daha yüzeyim bu ne len ördeğe döndüm 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ben yüzmeyeceğim. Balıklar karaya çıkıp yürüyor mu. Hayır E insanlar neden denizde yüzüyor o zaman. 1 8 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Balıklar karaya çıkıp yürüyor mu. Hayır evet, çıkıyor.... dün gece poyraz rüzgarındaki lodosda rıhtıma kefal geldi Emin Önal yazdı: Çabi gelmiyormuş o yüzden içine şort giyme görevi bende ıslak terlikle yürüken şipitak şipitak yapıyoo bilionmu 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Geliyoruz biz. En az 6 kişi belki 8 kişi Konum ilk mesajda var. Saati kararlaştıralım.. Saat kaç olsun? Ben de geliyorum. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Yoldayım. Yarın geç kalmayayım diye 1 gün erken geliyorum. Erdoğan Temur yazdı: siz başlayın ben yetişirim. öğlen altınoluğa geleceğim akşam sizlerleyim. Yarın ararım seni. Altınoluk’ta değil misin? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Ben yüzmeyeceğim. Balıklar karaya çıkıp yürüyor mu. Hayır E insanlar neden denizde yüzüyor o zaman. yüzmeyi bilmiyorsun değilmi 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: yüzmeyi bilmiyorsun değilmi bi angaralı bi newshare liye yüzmeyi soruyor İlkay Başaran yazdı: Cidden kaç gibi gelinecek şimdi? kaç gibi istersin gülüm 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Doğan Arşiray yazdı: yüzmeyi bilmiyorsun değilmi bakış açısına bağlı, dipten de gidebilir o da bir nevi yüzmek Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Herkes gelirken 1 arveles, 1 dexpa du, 1 parafon, 2 vermidon, 1 alysee getirsin. Fatih Keskin yazdı: kaç gibi istersin gülüm Akşamüzeri buluşsak iyi olur yani geçe kalmadan.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Herkes gelirken 1 arveles, 1 dexpa du, 1 parafon, 2 vermidon, 1 alysee getirsin. Çakmak ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ersen Tapan yazdı: Çakmak ? Böbreği yemesin de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Cidden kaç gibi gelinecek şimdi? Toplantı için saat 17.00 uygun.. Doğan Arşiray yazdı: yüzmeyi bilmiyorsun değilmi İşim olmaz denizle.. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Böbreği yemesin de Seyyar mangal lazım diye onun için soruyordu o zaman 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yoldayım. Yarın geç kalmayayım diye 1 gün erken geliyorum. Yarın ararım seni. Altınoluk’ta değil misin? Bu akşam çıkacaktık ama akşama toplantı koydular. Yarın sabah 5'de çıkacağım öğlen gibi Altınoluk'ta olurum. Haberleşiriz abi. 11 Temmuz tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Ben yüzmeyeceğim. Balıklar karaya çıkıp yürüyor mu. Hayır E insanlar neden denizde yüzüyor o zaman. Balıklar karaya çıkıp yürüyor mu. Evet Yüzersin artık 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Herkes gelirken 1 arveles, 1 dexpa du, 1 parafon, 2 vermidon, 1 alysee getirsin. Akşamüzeri buluşsak iyi olur yani geçe kalmadan.. ben majezikçiyim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Fatih Keskin yazdı: ben majezikçiyim Majestiktir o. Kırmızısı iyidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts