Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Majestiktir o. Kırmızısı iyidir. yok la manyaktis 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay, "Dedeye sahip çıkalım" sözünü hatırlatırım. En güvendiğin İstanbul ahalisinden birine teslim et. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Haşmet Güngör yazdı: İlkay, "Dedeye sahip çıkalım" sözünü hatırlatırım. En güvendiğin İstanbul ahalisinden birine teslim et. Abi tüneldeyim, okunmuyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ne tünel yapmış be adamlar git git bitmedi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz 18.30’a doğru geldim. Yazlıktayım. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Tekirdağ da yım 2 saatten fazla sürdü yol trafik berbat 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Abi tüneldeyim, okunmuyor Böyle durumlarda inandırıcı olması için bugün çektim bunu 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Evet şimdi kimler geliyor? şöyle liste yapayım ben 0-Emmi 1-İlkay Başaran 2-H.Cenk Bayralçı 3-Erdoğan Temur 4- Servet Abi 5- Fatih Başkan 6- Çağlar Abi? 7-Murat Ersel Çevik 8-Ali Cihangiroğlu 9- Evren Erakçora 10- İnan Çınar 11-Ahmet Çankaya 12- Emin Önal 13- Önder Özcan? ilave edebilirsiniz. Altınoluk ekibi toplanıp beraber gidelim mi? Erdoğan ile haberleşeceğiz. Kim var başka? @Evren Erakçora hocam? 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Evet şimdi kimler geliyor? şöyle liste yapayım ben 0-Emmi 1-İlkay Başaran 2-H.Cenk Bayralçı 3-Erdoğan Temur 4- Servet Abi 5- Fatih Başkan 6- Çağlar Abi? 7-Murat Ersel Çevik 8-Ali Cihangiroğlu 9- Evren Erakçora 10- İnan Çınar 11-Ahmet Çankaya 12- Emin Önal 13- Önder Özcan? ilave edebilirsiniz. Altınoluk ekibi toplanıp beraber gidelim mi? Erdoğan ile haberleşeceğiz. Kim var başka? @Evren Erakçora hocam? Cenk Hocam Balıkesir'deyim, yetişmeye çalışacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Tekirdağ da yım 2 saatten fazla sürdü yol trafik berbat Kaçta çıkıyorsun abi yola. Çorluya geldim bugün ama yarın geri gidip çocukları alıcam. Sabahtan çıkıyorum. Pazar geri dönücem. Toplantı tam konumu neresi? @H.Cenk Bayrakçı ilk mesaj kuzey afrika açıklarını gösteriyor bende 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Evet şimdi kimler geliyor? şöyle liste yapayım ben 0-Emmi 1-İlkay Başaran 2-H.Cenk Bayralçı 3-Erdoğan Temur 4- Servet Abi 5- Fatih Başkan 6- Çağlar Abi? 7-Murat Ersel Çevik 8-Ali Cihangiroğlu 9- Evren Erakçora 10- İnan Çınar 11-Ahmet Çankaya 12- Emin Önal 13- Önder Özcan? ilave edebilirsiniz. Altınoluk ekibi toplanıp beraber gidelim mi? Erdoğan ile haberleşeceğiz. Kim var başka? @Evren Erakçora hocam? Ben gelmiyorum Cenk. Arada konuya yazıyorum o kadar 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Önder Özcan yazdı: Ben gelmiyorum Cenk. Arada konuya yazıyorum o kadar aaaa o zaman ben de gelmem 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: aaaa o zaman ben de gelmem eee? Bende gelmiyorum o halde. Şortum hazır kapı numarası kaç yazlığın? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 05:23 Paylaş Cumartesi 05:23 Herkese iyi eğlenceler. Ben de bugün 2.5 saat mesafede bir başka üniversiteye gittim. iranı bombalayan uçakların kalktığı üssün yanında. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 06:17 Yazar Paylaş Cumartesi 06:17 Onur Demir yazdı: Kaçta çıkıyorsun abi yola. Çorluya geldim bugün ama yarın geri gidip çocukları alıcam. Sabahtan çıkıyorum. Pazar geri dönücem. Toplantı tam konumu neresi? @H.Cenk Bayrakçı ilk mesaj kuzey afrika açıklarını gösteriyor bende Himmet Çoban Cd. Burhaniye Balıkesir https://maps.app.goo.gl/bPRibn7HJsFvy3oq7?g_st=ipc Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 06:38 Paylaş Cumartesi 06:38 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Himmet Çoban Cd. Burhaniye Balıkesir https://maps.app.goo.gl/bPRibn7HJsFvy3oq7?g_st=ipc Hocam yakutistan çıkıyor edremit toplantısı değil miydi bu 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik Cumartesi 06:45 Paylaş Cumartesi 06:45 Gece 1 de geldim. Şimdi çimmeye gidiyom 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Cumartesi 08:55 Paylaş Cumartesi 08:55 "Bir sürpriz yapabilir miyim?" Dedim ama olmadı. Yazlığın tesisat işi çıktı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:19 Paylaş Cumartesi 10:19 İlkay Başaran yazdı: Hocam yakutistan çıkıyor edremit toplantısı değil miydi bu kutuplar kayıyoe yeğen 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cumartesi 10:46 Paylaş Cumartesi 10:46 Trafik çok kötü, kilit durumda. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 14:01 Paylaş Cumartesi 14:01 Gelirken göbeklerinizi boş getirin muhtemelen mangal vardır. İlkay taş konusunda, bende 2 kere taş oldu ikisini de bol su içerek fark etmeden düşürmüşüm. Şifa diliyorum Rabbim'den. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts