Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Majestiktir o. Kırmızısı iyidir. yok la manyaktis 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay, "Dedeye sahip çıkalım" sözünü hatırlatırım. En güvendiğin İstanbul ahalisinden birine teslim et. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Haşmet Güngör yazdı: İlkay, "Dedeye sahip çıkalım" sözünü hatırlatırım. En güvendiğin İstanbul ahalisinden birine teslim et. Abi tüneldeyim, okunmuyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Ne tünel yapmış be adamlar git git bitmedi 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz 18.30’a doğru geldim. Yazlıktayım. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Tekirdağ da yım 2 saatten fazla sürdü yol trafik berbat 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Abi tüneldeyim, okunmuyor Böyle durumlarda inandırıcı olması için bugün çektim bunu 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Evet şimdi kimler geliyor? şöyle liste yapayım ben 0-Emmi 1-İlkay Başaran 2-H.Cenk Bayralçı 3-Erdoğan Temur 4- Servet Abi 5- Fatih Başkan 6- Çağlar Abi? 7-Murat Ersel Çevik 8-Ali Cihangiroğlu 9- Evren Erakçora 10- İnan Çınar 11-Ahmet Çankaya 12- Emin Önal 13- Önder Özcan? ilave edebilirsiniz. Altınoluk ekibi toplanıp beraber gidelim mi? Erdoğan ile haberleşeceğiz. Kim var başka? @Evren Erakçora hocam? 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Evet şimdi kimler geliyor? şöyle liste yapayım ben 0-Emmi 1-İlkay Başaran 2-H.Cenk Bayralçı 3-Erdoğan Temur 4- Servet Abi 5- Fatih Başkan 6- Çağlar Abi? 7-Murat Ersel Çevik 8-Ali Cihangiroğlu 9- Evren Erakçora 10- İnan Çınar 11-Ahmet Çankaya 12- Emin Önal 13- Önder Özcan? ilave edebilirsiniz. Altınoluk ekibi toplanıp beraber gidelim mi? Erdoğan ile haberleşeceğiz. Kim var başka? @Evren Erakçora hocam? Cenk Hocam Balıkesir'deyim, yetişmeye çalışacağım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Fatih Keskin yazdı: Tekirdağ da yım 2 saatten fazla sürdü yol trafik berbat Kaçta çıkıyorsun abi yola. Çorluya geldim bugün ama yarın geri gidip çocukları alıcam. Sabahtan çıkıyorum. Pazar geri dönücem. Toplantı tam konumu neresi? @H.Cenk Bayrakçı ilk mesaj kuzey afrika açıklarını gösteriyor bende 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Evet şimdi kimler geliyor? şöyle liste yapayım ben 0-Emmi 1-İlkay Başaran 2-H.Cenk Bayralçı 3-Erdoğan Temur 4- Servet Abi 5- Fatih Başkan 6- Çağlar Abi? 7-Murat Ersel Çevik 8-Ali Cihangiroğlu 9- Evren Erakçora 10- İnan Çınar 11-Ahmet Çankaya 12- Emin Önal 13- Önder Özcan? ilave edebilirsiniz. Altınoluk ekibi toplanıp beraber gidelim mi? Erdoğan ile haberleşeceğiz. Kim var başka? @Evren Erakçora hocam? Ben gelmiyorum Cenk. Arada konuya yazıyorum o kadar 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Önder Özcan yazdı: Ben gelmiyorum Cenk. Arada konuya yazıyorum o kadar aaaa o zaman ben de gelmem 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Temmuz Paylaş 11 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: aaaa o zaman ben de gelmem eee? Bende gelmiyorum o halde. Şortum hazır kapı numarası kaç yazlığın? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Herkese iyi eğlenceler. Ben de bugün 2.5 saat mesafede bir başka üniversiteye gittim. iranı bombalayan uçakların kalktığı üssün yanında. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Onur Demir yazdı: Kaçta çıkıyorsun abi yola. Çorluya geldim bugün ama yarın geri gidip çocukları alıcam. Sabahtan çıkıyorum. Pazar geri dönücem. Toplantı tam konumu neresi? @H.Cenk Bayrakçı ilk mesaj kuzey afrika açıklarını gösteriyor bende Himmet Çoban Cd. Burhaniye Balıkesir https://maps.app.goo.gl/bPRibn7HJsFvy3oq7?g_st=ipc Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Himmet Çoban Cd. Burhaniye Balıkesir https://maps.app.goo.gl/bPRibn7HJsFvy3oq7?g_st=ipc Hocam yakutistan çıkıyor edremit toplantısı değil miydi bu 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Gece 1 de geldim. Şimdi çimmeye gidiyom 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz "Bir sürpriz yapabilir miyim?" Dedim ama olmadı. Yazlığın tesisat işi çıktı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Hocam yakutistan çıkıyor edremit toplantısı değil miydi bu kutuplar kayıyoe yeğen 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Gelirken göbeklerinizi boş getirin muhtemelen mangal vardır. İlkay taş konusunda, bende 2 kere taş oldu ikisini de bol su içerek fark etmeden düşürmüşüm. Şifa diliyorum Rabbim'den. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts