H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 14:47 Yazar Paylaş Cumartesi 14:47 İnan Çınar yazdı: Mekan adı ne? Bizim mekan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 14:53 Paylaş Cumartesi 14:53 Emre Şimşek yazdı: Gelirken göbeklerinizi boş getirin muhtemelen mangal vardır. İlkay taş konusunda, bende 2 kere taş oldu ikisini de bol su içerek fark etmeden düşürmüşüm. Şifa diliyorum Rabbim'den. bol bir şeyler olur ama su mu olur ne olur bilinmez. Taş düşer. O kesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 15:14 Paylaş Cumartesi 15:14 Abi geç kalmış olabilir misin? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 15:26 Yazar Paylaş Cumartesi 15:26 Buluştuk. Gelen varsa Çapari Cafe. 15 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 15:50 Yazar Paylaş Cumartesi 15:50 Emmi kaskoyu tam yapmamış. Gözlüğün saplarını vermemişler. 1 13 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 15:54 Paylaş Cumartesi 15:54 Yüklüyor bence net yavaş 30 saniye önce tek camdı mesela 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 16:07 Paylaş Cumartesi 16:07 İlkay Başaran yazdı: Yüklüyor bence net yavaş 30 saniye önce tek camdı mesela Mehmet abi oralardayken İlkay hocamin böbrek taşlarına da birer sigorta yapilabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 16:11 Yazar Paylaş Cumartesi 16:11 Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi oralardayken İlkay hocamin böbrek taşlarına da birer sigorta yapilabilir mi? Kasko ödemiyor, böbrek taşı klozu yok. Safra taşı oluyormuş. 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 16:16 Yazar Paylaş Cumartesi 16:16 Ali Cihangiroğlu da geldi. 4 5 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 16:41 Paylaş Cumartesi 16:41 (düzenlendi) Mehmet Özyürek Servet Aydın Fatih Keskin Erdoğan Temur İnan Çınar M. Ersel Çevik Umut Kazanç Nihat Palalu + Kuzen Cem 😉 Emin Önal Cenk Bayrakçı İlkay Başaran Ali Cihangiroğlu Evren Erakçora Ahmet Çankaya H.Cenk Bayrakçı yazdı: Buluştuk. Gelen varsa Çapari Cafe. Cumartesi 18:12 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 11 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 17:31 Yazar Paylaş Cumartesi 17:31 Toplantının olmazsa olmaz ikramı (reklam değildir)😊 11 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 18:18 Yazar Paylaş Cumartesi 18:18 Yemek faslına geçtik, herkes kendi masasını çeksin. Mangala bağlayamadık konuyu ama. 11 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 18:26 Paylaş Cumartesi 18:26 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emmi kaskoyu tam yapmamış. Gözlüğün saplarını vermemişler. Kasko değil ama Emmi güzel bir Sigorta yaptı bugün. Sağolsun eline sağlık. Son zamanların en kalabalık ve elit toplantısı olmuş katılmak isterdim ama bugün ufak bir işim vardı. Herkese Selammm, iyi eğlenceler. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:28 Paylaş Cumartesi 18:28 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Toplantının olmazsa olmaz ikramı (reklam değildir)😊 kargo? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 18:39 Paylaş Cumartesi 18:39 Çağlar Bayur yazdı: kargo? Elden teslim ama içiyle ilgili garantiMiz yok 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:41 Paylaş Cumartesi 18:41 Servet Aydın yazdı: Elden teslim ama içiyle ilgili garantiMiz yok voltajıN boL olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Cumartesi 18:59 Paylaş Cumartesi 18:59 Gelecektim de gece geç geldim uyumuşum :/ Gelenlere selam olsun Mavi donum da bagajda hazırdı ama denize giren de olmamış gibi yoksa o sahneler üyelik mi gerektiriyor 1 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 19:23 Paylaş Cumartesi 19:23 Çağlar Bayur yazdı: voltajıN boL olsun Emmi uzak dursa olacak 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 19:26 Yazar Paylaş Cumartesi 19:26 Mustafa Tüfekçi yazdı: Gelecektim de gece geç geldim uyumuşum :/ Gelenlere selam olsun Mavi donum da bagajda hazırdı ama denize giren de olmamış gibi yoksa o sahneler üyelik mi gerektiriyor Evet premium lazım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts