Çağlar Bayur Cumartesi 20:02 Paylaş Cumartesi 20:02 Servet Aydın yazdı: Emmi uzak dursa olacak taze çekilmiş kave çekirdeği koklat, bayılsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 20:52 Paylaş Cumartesi 20:52 Çağlar Bayur yazdı: taze çekilmiş kave çekirdeği koklat, bayılsın Yaktım dumandan kaçar diye yemedi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 21:08 Paylaş Cumartesi 21:08 Bizde neşeli gıdalar eşliğinde dinleniyoz maduruz 2 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 21:34 Yazar Paylaş Cumartesi 21:34 (düzenlendi) Çok güzel bir toplantı oldu. Tüm gelenlerin ayağına sağlık. İlk kez tanıştığım ve gördüğüm ancak hep tanıyormuşum hissiyle ( e forumdan yazdıklarını biliyoruz) konuştuğum @İnan Çınar, @Nihat Palolu, @Emin Önal@Ahmet Çankaya @Murat Ersel Çeviksizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Daha nice toplantılara, fıkralar benden. Cumartesi 21:36 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 9 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 22:14 Paylaş Cumartesi 22:14 @Hasan Basri Bayraktar da telefonla katıldı. Herkesi çok öptüğünü söyledi. Selamı var. 🙈 3 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 22:42 Yazar Paylaş Cumartesi 22:42 @Erdoğan TemurKona ile gidip gelmek ayrıca güzeldi. Elektrikli araç deneyimi başka. Beni alıp bıraktığın için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cumartesi 23:27 Paylaş Cumartesi 23:27 Çok memnun oldum, ford club zamanından ismen bildiğim ama tanışma fırsatı bulamadığım üyelerle tanışıp muhabbet etme fırsatım oldu, Burhaniye Ören mevkii'ne ilk defa geldim. (Her ne kadar konu başlığında Edremit yazsa da aslında buluştuşumuz yer Burhaniye ilçesi Ören mevkii) Bu da benim için çok iyi bir keşfetme oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Emmi kesene bereket 4 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Cumartesi 23:37 Paylaş Cumartesi 23:37 Servet Aydın yazdı: Bizde neşeli gıdalar eşliğinde dinleniyoz maduruz Ohhhh, iyi yapıyosunuz. Kuzenim direksiyonda ben de yolcu koltuğunda takıldım İzmir'e kadar Valla güzelmiş böyle, bundan sonra şoför taşıyacam yanımda 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 09:45 Paylaş Pazar 09:45 Çok güzel bir buluşma oldu. Mangala bağlanmasa bile @H.Cenk Bayrakçı hocamın esprileri ve anlattığı fıkralar sayesinde kilolarca pirzola yemiş kadar olduk. Forum olarak bir aile gibi olduğumuzu bir kez daha anladım. İlk defa yüzyüze görüştüğümüz halde herkes abi kardeş arkadaş gibiydi. Bu buluşma icin saatlerce yol katedip gelen herkese, buluşmaya ev sahipliği yapan,çok ağrısı olduğu halde yine de bizden sohbetini ve gülen yüzünü esirgemeyen @İlkay Başaran a, teşekkür ediyorum. Emminin de kesesine bereket ... 6 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 09:49 Paylaş Pazar 09:49 Çok güzel akşamdı. Çok ağrım vardı ama unutturdular sağolsunlar. Başım daha çok ağrıdı çünkü İlk buluştuğumuz yerde Nihat abi, sonra asıl yerde Mehmet abi para ödetmedi keselerine bereket. (Birdahaki toplantılarda talep edersiniz hatta para almayın yanınıza) 4 7 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 10:33 Yazar Paylaş Pazar 10:33 İnan Çınar yazdı: Çok güzel bir buluşma oldu. Mangala bağlanmasa bile @H.Cenk Bayrakçı hocamın esprileri ve anlattığı fıkralar sayesinde kilolarca pirzola yemiş kadar olduk. Forum olarak bir aile gibi olduğumuzu bir kez daha anladım. İlk defa yüzyüze görüştüğümüz halde herkes abi kardeş arkadaş gibiydi. Bu buluşma icin saatlerce yol katedip gelen herkese, buluşmaya ev sahipliği yapan,çok ağrısı olduğu halde yine de bizden sohbetini ve gülen yüzünü esirgemeyen @İlkay Başaran a, teşekkür ediyorum. Emminin de kesesine bereket ... Mavi don kontrolünü unuttuk ya. 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 10:36 Paylaş Pazar 10:36 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Mavi don kontrolünü unuttuk ya. Oh giymemiştim iyi oldu 4 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 10:40 Paylaş Pazar 10:40 (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Mavi don kontrolünü unuttuk ya. Hocam mavi don çok küçük bir ayrıntı. Pazar 10:40 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 10:41 Yazar Paylaş Pazar 10:41 İnan Çınar yazdı: Hocam mavi don çok küçük bir ayrıntı. İşte bu…. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 11:18 Paylaş Pazar 11:18 Bu fotoda Ali abi yağı ikna etmek için detay veriyor diye düşünmüştüm. Ama durum farkliymis. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 11:28 Paylaş Pazar 11:28 Mehmet Yeter yazdı: Bu fotoda Ali abi yağı ikna etmek için detay veriyor diye düşünmüştüm. Ama durum farkliymis. Evet evet değişime inanamazsınız falan diyordu hatta. Kesin yağdır 5 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 11:53 Paylaş Pazar 11:53 İlkay Başaran yazdı: Oh giymemiştim iyi oldu Hiç mi giymedin yoksa rengi mi mavi değildi? 3 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 11:59 Paylaş Pazar 11:59 İnan Çınar yazdı: Hiç mi giymedin yoksa rengi mi mavi değildi? Hiç 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazar 12:11 Paylaş Pazar 12:11 Ben giymiştim ama @H.Cenk Bayrakçı nın kedisi çok tüy döküyormuş@Nihat Paloludan karcher Süpürge alacakmış, para lazım diye donumuza kadar aldı. Bi de @H.Cenk Bayrakçıtemizlikçiden sonra evi kendi süpürüyormuş, hani sekreter ve kendi çayını kendi koymak arasında bir bağlantı vardı ya işkillenmedim değil 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 12:12 Paylaş Pazar 12:12 Giyilen birşey olduğunu şimdi senden duyuyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts