İçeriğe Yönlendir

12 Temmuz Edremit Toplantısı

H.Cenk Bayrakçı

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Emmi uzak dursa olacak

taze çekilmiş kave çekirdeği koklat, bayılsın 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

taze çekilmiş kave çekirdeği koklat, bayılsın 

Yaktım dumandan kaçar diye yemedi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bizde neşeli gıdalar eşliğinde dinleniyoz maduruz

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Çok güzel bir toplantı oldu. Tüm gelenlerin ayağına sağlık. İlk kez tanıştığım ve gördüğüm ancak hep tanıyormuşum hissiyle ( e forumdan yazdıklarını biliyoruz) konuştuğum @İnan Çınar, @Nihat Palolu, @Emin Önal@Ahmet Çankaya @Murat Ersel Çeviksizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Daha nice toplantılara, fıkralar benden. :)

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

@Erdoğan TemurKona ile gidip gelmek ayrıca güzeldi. Elektrikli araç deneyimi başka. Beni alıp bıraktığın için teşekkür ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

Çok memnun oldum, ford club zamanından ismen bildiğim ama  tanışma fırsatı bulamadığım üyelerle tanışıp muhabbet etme fırsatım oldu, Burhaniye Ören mevkii'ne ilk defa geldim. (Her ne kadar konu başlığında Edremit yazsa da aslında buluştuşumuz yer Burhaniye ilçesi Ören mevkii) Bu da benim için çok iyi bir keşfetme oldu. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

Emmi kesene bereket

• Beğen 4
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Servet Aydın yazdı:

Bizde neşeli gıdalar eşliğinde dinleniyoz maduruz

Ohhhh, iyi yapıyosunuz. Kuzenim direksiyonda ben de yolcu koltuğunda takıldım İzmir'e kadar :) Valla güzelmiş böyle, bundan sonra şoför taşıyacam yanımda :D

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Çok güzel bir buluşma oldu.  Mangala bağlanmasa bile @H.Cenk Bayrakçı hocamın esprileri ve anlattığı fıkralar sayesinde kilolarca pirzola yemiş kadar olduk. 

Forum olarak bir aile gibi olduğumuzu bir kez daha anladım. İlk defa yüzyüze görüştüğümüz halde herkes abi kardeş arkadaş gibiydi. 

Bu buluşma icin saatlerce yol katedip gelen herkese, buluşmaya ev sahipliği yapan,çok ağrısı olduğu halde yine de bizden sohbetini ve gülen yüzünü esirgemeyen @İlkay Başaran a, teşekkür ediyorum.

Emminin de kesesine bereket ...

• Beğen 6
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Çok güzel akşamdı. Çok ağrım vardı ama unutturdular sağolsunlar. Başım daha çok ağrıdı çünkü :crazy:

İlk buluştuğumuz yerde Nihat abi, sonra asıl yerde Mehmet abi para ödetmedi keselerine bereket. (Birdahaki toplantılarda talep edersiniz hatta para almayın yanınıza)

• Beğen 4
  • Mutlu 7
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
İnan Çınar yazdı:

Çok güzel bir buluşma oldu.  Mangala bağlanmasa bile @H.Cenk Bayrakçı hocamın esprileri ve anlattığı fıkralar sayesinde kilolarca pirzola yemiş kadar olduk. 

Forum olarak bir aile gibi olduğumuzu bir kez daha anladım. İlk defa yüzyüze görüştüğümüz halde herkes abi kardeş arkadaş gibiydi. 

Bu buluşma icin saatlerce yol katedip gelen herkese, buluşmaya ev sahipliği yapan,çok ağrısı olduğu halde yine de bizden sohbetini ve gülen yüzünü esirgemeyen @İlkay Başaran a, teşekkür ediyorum.

Emminin de kesesine bereket ...

Mavi don kontrolünü unuttuk ya. :unsure2:

• Teşekkür 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Oh giymemiştim iyi oldu

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Hocam mavi don çok küçük bir ayrıntı.

images.jpeg

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
İnan Çınar yazdı:

Hocam mavi don çok küçük bir ayrıntı.

images.jpeg

İşte bu….:bravo:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

İşte bu….:bravo:

IMG-20250712-WA0090.jpg

• Teşekkür 1
  • Mutlu 9
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bu fotoda Ali abi yağı ikna etmek için detay veriyor diye düşünmüştüm. Ama durum farkliymis.

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Bu fotoda Ali abi yağı ikna etmek için detay veriyor diye düşünmüştüm. Ama durum farkliymis.

Evet evet değişime inanamazsınız falan diyordu hatta. Kesin yağdır

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
İlkay Başaran yazdı:

Oh giymemiştim iyi oldu

Hiç mi giymedin yoksa rengi mi mavi değildi?

• Mutlu 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
İnan Çınar yazdı:

Hiç mi giymedin yoksa rengi mi mavi değildi?

Hiç

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Ben giymiştim ama @H.Cenk Bayrakçı nın kedisi çok tüy döküyormuş@Nihat Paloludan  karcher Süpürge alacakmış, para lazım diye donumuza kadar aldı.

Bi de @H.Cenk Bayrakçıtemizlikçiden sonra evi kendi süpürüyormuş,  hani sekreter ve kendi çayını kendi koymak arasında bir bağlantı vardı ya işkillenmedim değil :fisir:

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Giyilen birşey olduğunu şimdi senden duyuyorum :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...