Mehmet Ozyurek Pazar 13:08 Paylaş Pazar 13:08 İlkay Başaran yazdı: Ya yanlış anlamayın.. Yağdaki küçüçük minicik, miniminnacık bir fark bile çok önemli diyordu.. Özetle, çok güzeldi. Memnun oldum, yine olsa yine giderim. Hepinizi özlemişim.. Görmediğim güzel insanları gördüm, daha önce gördüklerimle hasret giderdim. Mutlu oldum. 6 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 13:28 Paylaş Pazar 13:28 Yoo alakası yok yoo. Yolda hiçbirini sevmiyorum pisler dedin. Zaten kaskodan da kazamıyom satacam forumu dedin duydum evet duydum. Hatta hibrit toyota alcam dedin evet 1 1 9 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 13:46 Paylaş Pazar 13:46 Güzel bir toplantı oldu, yine keyif aldık, ayağınıza sağlık. 7 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Pazar 16:19 Paylaş Pazar 16:19 Resim çeken arkadaşlar yükleyebilirler mi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazar 16:29 Paylaş Pazar 16:29 İlkay Başaran yazdı: Bu gri tişörtlü arkadaş kim bir an kedimi gördüm gibi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazar 16:32 Paylaş Pazar 16:32 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gri tişörtlü arkadaş kim bir an kedimi gördüm gibi Emin o, nerde görsem tanırım 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 16:36 Yazar Paylaş Pazar 16:36 İnan Çınar yazdı: Ben giymiştim ama @H.Cenk Bayrakçı nın kedisi çok tüy döküyormuş@Nihat Paloludan karcher Süpürge alacakmış, para lazım diye donumuza kadar aldı. Bi de @H.Cenk Bayrakçıtemizlikçiden sonra evi kendi süpürüyormuş, hani sekreter ve kendi çayını kendi koymak arasında bir bağlantı vardı ya işkillenmedim değil İnan kardeşim @İlkay Başaran’ın böbrek taşı sana nasıl dokundu böyle? İyi misin? Her lafta manipülasyon var. Neyse artık, alın yavrum alın 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 16:42 Paylaş Pazar 16:42 Cem Işık yazdı: Emin o, nerde görsem tanırım Emin misin? 1 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazar 16:43 Paylaş Pazar 16:43 İlkay Başaran yazdı: Emin misin? Ben değil, fotodaki Emin😜 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 16:45 Paylaş Pazar 16:45 Cem Işık yazdı: Ben değil, fotodaki Emin😜 Emin değilsin işte 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 17:05 Paylaş Pazar 17:05 İlkay Başaran yazdı: Evet evet değişime inanamazsınız falan diyordu hatta. Kesin yağdır Şimdi dikkat ettim de yüz ifaden biraz üzgün olsan da kabullendigin anlamına mı geliyor. 3 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Pazar 17:06 Paylaş Pazar 17:06 Herkese çok teşekkürler. Her zamanki gibi keyifli bir buluşma oldu. ❤️ 2 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Pazar 18:34 Paylaş Pazar 18:34 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bu gri tişörtlü arkadaş kim bir an kedimi gördüm gibi Saçlar gitti ondan tanıyamamışsındır diye umuyorum 🤣 İyi ettik. İyi ki geldik. iyiki varsınız 🤗 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 18:39 Paylaş Pazar 18:39 H.Cenk Bayrakçı yazdı: İnan kardeşim @İlkay Başaran’ın böbrek taşı sana nasıl dokundu böyle? İyi misin? Her lafta manipülasyon var. Neyse artık, alın yavrum alın fotoğraftakide ben değilim bu arada 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 19:01 Paylaş Pazar 19:01 Ali Cihangiroğlu yazdı: fotoğraftakide ben değilim bu arada Profil fotoğrafındaki değil mi? 6 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 19:43 Paylaş Pazar 19:43 Gelmeyi planliyordum ama evdeki hesap carsiya uymadi. Bakü'den selamlar. 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 20:34 Paylaş Pazar 20:34 Ben sen8n gibi ihtiyar miyim ki pilim bitsin. 1 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 08:50 Paylaş Pazartesi 08:50 Gittik geldik çok güzel oldu bu buluşma artık senelik olarak devam eder. Hafta sonu tatilini 4 gün e bağladım Tekirdağ da dinleniyorum dönüşte yazarım kalın sağlıcakla 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 09:01 Paylaş Pazartesi 09:01 Fatih Keskin yazdı: Gittik geldik çok güzel oldu bu buluşma artık senelik olarak devam eder. Hafta sonu tatilini 4 gün e bağladım Tekirdağ da dinleniyorum dönüşte yazarım kalın sağlıcakla Sıkılırsan bizi davet edebilirsin.. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 09:29 Paylaş Pazartesi 09:29 Mehmet Ozyurek yazdı: Sıkılırsan bizi davet edebilirsin.. köy daha iyi olur dimi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 10:03 Paylaş Pazartesi 10:03 Fatih Keskin yazdı: köy daha iyi olur dimi Taabii. Gelelim mi. .davet mi ? 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 10:06 Paylaş Pazartesi 10:06 Mehmet Ozyurek yazdı: Taabii. Gelelim mi. .davet mi ? sen deki enerjiye hastayım dün tekirdağ a geldiğimden beri uyuyorum köye gitmek zor geliyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 10:41 Paylaş Pazartesi 10:41 Çağlar Bayur yazdı: şarj mı bitti belli ki dolduruyor Servet Aydın yazdı: Hatta hibrit toyota alcam dedin evet Ben anlamıştım zaten. Kur yapıyor ne zamandır 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 12:17 Paylaş Pazartesi 12:17 Fatih Keskin yazdı: sen deki enerjiye hastayım dün tekirdağ a geldiğimden beri uyuyorum köye gitmek zor geliyor Ulen bu yıl da kendimi davet ettiremedim. Ne çok kaçtın ya.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ben anlamıştım zaten. Kur yapıyor ne zamandır Çok kazanır mtv leri ödersek, Yolda kulak tıkacı kullanırsak, içindeki işçilik eksikliklerini de görmezden gelirsek.. Olur aslında ya. neden olmasın.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts