Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 12:37 Paylaş Pazartesi 12:37 Mehmet Ozyurek yazdı: Ulen bu yıl da kendimi davet ettiremedim. Ne çok kaçtın ya.. Çok kazanır mtv leri ödersek, Yolda kulak tıkacı kullanırsak, içindeki işçilik eksikliklerini de görmezden gelirsek.. Olur aslında ya. neden olmasın.. aşk böyle başlıyor işte 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 06:53 Paylaş Salı 06:53 Mehmet Ozyurek yazdı: Ulen bu yıl da kendimi davet ettiremedim. Pazar günü illa kal köye gideriz dedi bana 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 08:03 Paylaş Salı 08:03 Emin Önal yazdı: Pazar günü illa kal köye gideriz dedi bana Davetsiz çökeceğim. başka yolu kalmadı. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 08:43 Paylaş Salı 08:43 Mehmet Ozyurek yazdı: Davetsiz çökeceğim. başka yolu kalmadı. Geçerken beni ve taşımı da alın 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 10:08 Paylaş Salı 10:08 İlkay Başaran yazdı: Geçerken beni ve taşımı da alın daş ne oldu İlkay, banamısın demedimi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 10:13 Paylaş Salı 10:13 Ali Cihangiroğlu yazdı: daş ne oldu İlkay, banamısın demedimi? Dün 35 dakika seans yapıldı. Felaket darbe yapıyor makina. Taşın rengi değişmeye başladı dedi operatör ama hiçbirşey olmadı. 22 temmuzda 2. seans var. Kan, bulanıklık vs olabilir korkma dedi bu arada. Hiçbirşey olmadı. Aynı duruyor. Yok mu daha yollayın demedi ağzı olsa derdi sanırım.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 10:33 Paylaş Salı 10:33 İlkay Başaran yazdı: Dün 35 dakika seans yapıldı. Felaket darbe yapıyor makina. Taşın rengi değişmeye başladı dedi operatör ama hiçbirşey olmadı. 22 temmuzda 2. seans var. Kan, bulanıklık vs olabilir korkma dedi bu arada. Hiçbirşey olmadı. Aynı duruyor. Yok mu daha yollayın demedi ağzı olsa derdi sanırım.. 2. seans sonrası durum değişir ayrıca bu süreçte sıvıyı iyice artırman kırmaya yardımcı olur. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Salı 10:38 Paylaş Salı 10:38 İlkay Başaran yazdı: Dün 35 dakika seans yapıldı. Felaket darbe yapıyor makina. Taşın rengi değişmeye başladı dedi operatör ama hiçbirşey olmadı. 22 temmuzda 2. seans var. Kan, bulanıklık vs olabilir korkma dedi bu arada. Hiçbirşey olmadı. Aynı duruyor. Yok mu daha yollayın demedi ağzı olsa derdi sanırım.. darbeyi aldı, 2. de dağılır inşallah... 1 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Salı 11:44 Paylaş Salı 11:44 İlkay Başaran yazdı: Dün 35 dakika seans yapıldı. Felaket darbe yapıyor makina. Taşın rengi değişmeye başladı dedi operatör ama hiçbirşey olmadı. 22 temmuzda 2. seans var. Kan, bulanıklık vs olabilir korkma dedi bu arada. Hiçbirşey olmadı. Aynı duruyor. Yok mu daha yollayın demedi ağzı olsa derdi sanırım.. Geçmiş Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 11:54 Paylaş Salı 11:54 Bende kart yıkama havuzu var. 40khz. İçine uzan işlem tamam. Taşı kırar mı bilmem ama günahlarını bile temizler 4 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 13:34 Paylaş Salı 13:34 Servet Aydın yazdı: Bende kart yıkama havuzu var. 40khz. İçine uzan işlem tamam. Taşı kırar mı bilmem ama günahlarını bile temizler Günah çıkarma işlemi için seans ücreti ne kadar 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 13:44 Paylaş Salı 13:44 Selçuk Bakış yazdı: Günah çıkarma işlemi için seans ücreti ne kadar Günahına bağlı 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu Salı 14:03 Paylaş Salı 14:03 İlkay Başaran yazdı: Dün 35 dakika seans yapıldı. Felaket darbe yapıyor makina. Taşın rengi değişmeye başladı dedi operatör ama hiçbirşey olmadı. 22 temmuzda 2. seans var. Kan, bulanıklık vs olabilir korkma dedi bu arada. Hiçbirşey olmadı. Aynı duruyor. Yok mu daha yollayın demedi ağzı olsa derdi sanırım.. Geçmiş olsun. İkinci seansta kurtulursun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 14:19 Paylaş Salı 14:19 Selçuk Bakış yazdı: Günah çıkarma işlemi için seans ücreti ne kadar Seninki kireç kuyusunda anca çıkar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 14:22 Paylaş Salı 14:22 Servet Aydın yazdı: Seninki kireç kuyusunda anca çıkar Çıktığı kadar işte 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 14:36 Paylaş Salı 14:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Günahına bağlı Doğum günü kutlamak Servet Aydın yazdı: Seninki kireç kuyusunda anca çıkar Denedim yok öyle bişey Ha bu arada gerçekten kireç kuyusuna düştüm çocukken İlkay Başaran yazdı: Çıktığı kadar işte Heç Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 16:02 Paylaş Salı 16:02 Selçuk Bakış yazdı: Doğum günü kutlamak Denedim yok öyle bişey Ha bu arada gerçekten kireç kuyusuna düştüm çocukken Heç Papaza mi gitsen? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 16:14 Paylaş Salı 16:14 Selçuk Bakış yazdı: Doğum günü kutlamak Doğum günü kutlamak günah değil. Peygamberimizin de doğum gününü kutluyoruz.. Ama kutlayarak doğum günü sahibini günaha sokuyorsan, oradan bir şeyler gelir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 16:33 Paylaş Salı 16:33 Mehmet Ozyurek yazdı: doğum günü sahibini günaha sokuyorsa O kısmı bir abimize sormak lazım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Salı 19:26 Paylaş Salı 19:26 Mehmet Yeter yazdı: Papaza mi gitsen? Tehlikeli sularda yüzüyoruz Mehmet Ozyurek yazdı: Doğum günü kutlamak günah değil. Peygamberimizin de doğum gününü kutluyoruz.. Ama kutlayarak doğum günü sahibini günaha sokuyorsan, oradan bir şeyler gelir Oradan gelenleri halletsek yeter 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 19:46 Paylaş Salı 19:46 Doğum günü kadar saçma bişey yok. İnsan öleceği güne her yaklaşmasını niye kutlar ki? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 20:28 Paylaş Salı 20:28 Servet Aydın yazdı: Doğum günü kadar saçma bişey yok. İnsan öleceği güne her yaklaşmasını niye kutlar ki? Cennete yaklaşıyoruz işte. 70 bin çeşit kahvaltı varmış. Merit royal de yok bu Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 20:50 Paylaş Salı 20:50 İlkay Başaran yazdı: Cennete yaklaşıyoruz işte. 70 bin çeşit kahvaltı varmış. Merit royal de yok bu Dondırmaya tapanı ne bekliyor? Külah olmasın kızgın demirden yapılan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts