Ahmet Çankaya 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Toplantıya en geç katılan olarak, teşekkürü de en geç ben edeyim Katılan, katılmak isteyip katılamayan, gönlü burada olan herkese tekrar teşekkürler... Hepinizin ayaklarına sağlık... inşaallah daha geniş katılımlı, ve birkaç günlük bir şenlikte tekrar buluşmak dileklerimle... 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Servet Aydın yazdı: Doğum günü kadar saçma bişey yok. İnsan öleceği güne her yaklaşmasını niye kutlar ki? bunu kutlayalım güzel anlatım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bunu kutlayalım güzel anlatım Sarı şişeler de olacak mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sarı şişeler de olacak mı? şisei beyaz muhteviyatı Gold Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: şisei beyaz muhteviyatı Gold Şişesi sarı içi amber var olar mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Servet Aydın yazdı: Şişesi sarı içi amber var olar mı? her tür, janjanlı Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 saat önce Paylaş 18 saat önce @İlkay Başaran ne yaptın? Bugün tekrar gittin mi? İnşallah kurtulmuşsundur taştan. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İnan Çınar yazdı: @İlkay Başaran ne yaptın? Bugün tekrar gittin mi? İnşallah kurtulmuşsundur taştan. Gittik tekrar. Malesef kırılmadı yine. 29 temmuzda yeniden deneyecekler. Olmazsa 29unda yatış verecek hastaneye.. 1 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Geçmiş olsun İlkay, Adaşım Cem abi ile görüştün mü? Belki konuya yeni bir görüş katabilir? @Cem Dilmen 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Gittik tekrar. Malesef kırılmadı yine. 29 temmuzda yeniden deneyecekler. Olmazsa 29unda yatış verecek hastaneye.. Titreşim olayı benim kafama yatmamıştı zaten. Hallolaydı öyle iyiydi ammaa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Emin Önal yazdı: Titreşim olayı benim kafama yatmamıştı zaten. Hallolaydı öyle iyiydi ammaa Aslında makina o kadar kuvverli vuruyor ki taşa idrar yolu ve böbreğin sarsıldığını hissediyorsun. Başarı olayı da yüksekmiş ama bendeki gibi kırılmayan vakalar da varmış. Taşın rengi baya değişti ama kırılmadı.. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Emin Önal yazdı: Titreşim olayı benim kafama yatmamıştı zaten. Hallolaydı öyle iyiydi ammaa Bende 2. seanste kırılmıştı, ne kadar kırdığı değilde idrar yoluna düşecek boyuta düşürmek önemli olan, gerisi bol sıvı içerek desteklemek. Seans sonrası bol kumlu gelirdi bende mesela 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Gittik tekrar. Malesef kırılmadı yine. 29 temmuzda yeniden deneyecekler. Olmazsa 29unda yatış verecek hastaneye.. Geçmiş olsun İlkay, ikincide biter inşallah... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Serhan Gürbüzol yazdı: Geçmiş olsun İlkay, ikincide biter inşallah... Sağol abi, dünkü 2.ydi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce geçmiş olsun tekrar. beton. santral. agrega. ocak. taş. bunlarla ilgili espriler yeteri kadar yapıldı mı? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sağol abi, dünkü 2.ydi Öylemi, konuyu baştan okumadım o yüzden kusura bakma, 29 temmuz da kırılır inşallah diyelim o zaman sende kurtulursun hayırlısı ile ... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: geçmiş olsun tekrar. beton. santral. agrega. ocak. taş. bunlarla ilgili espriler yeteri kadar yapıldı mı? Karot dahil evet Serhan Gürbüzol yazdı: Öylemi, konuyu baştan okumadım o yüzden kusura bakma, 29 temmuz da kırılır inşallah diyelim o zaman sende kurtulursun hayırlısı ile ... Teşekkür ederim Serhan abi. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Aslında makina o kadar kuvverli vuruyor ki taşa idrar yolu ve böbreğin sarsıldığını hissediyorsun. Başarı olayı da yüksekmiş ama bendeki gibi kırılmayan vakalar da varmış. Taşın rengi baya değişti ama kırılmadı.. kim bilir sen o taşın betonuna hangi katkılar katmışsındır, geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulursun. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Cem Işık yazdı: Geçmiş olsun İlkay, Adaşım Cem abi ile görüştün mü? Belki konuya yeni bir görüş katabilir? @Cem Dilmen Cem hoca Amasya da. @İlkay Başaran cuma günü dönüyorum. Taşı paket yap da götürüp göstereyim @Cem Dilmen hocama. Yada seni komple götüreyim, iyileştirip geri göndereyim Balıkesir'e.... 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: kim bilir sen o taşın betonuna hangi katkılar katmışsındır, geçmiş olsun inşallah tez zamanda kurtulursun. prekast katkısı ekledim hocam birde vibratör tuttuk sonuç ortada 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Geçmiş olsun İlkay. Pis ağrısı vardır. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle. Öneri; Senin dedeyle Cem' e Dağ bayırdan git, gidene kadar muhtemelen düşer .Bana ip atla demişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Düşündüğünüz gibi değil yav. hahhahah 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Düşündüğünüz gibi değil yav. hahhahah Ne düşündüler ki? 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts