İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ne düşündüler ki? vpn var mı? 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ne düşündüler ki? Tam ben diyecektim. Ne düşündüğümüzü düşündün ki? 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Geçmiş olsun İlkay. Pis ağrısı vardır. Tez zamanda şifa bulman dileğiyle. Öneri; Senin dedeyle Cem' e Dağ bayırdan git, gidene kadar muhtemelen düşer .Bana ip atla demişlerdi. Abi bende sürekli hareket halindeyim ama korkum kanalı tamamen tıkar mı diye. Şu anda da kanalda ama en azından etrafından idrar geçişi var. Valla birşey olmaz derseniz akşama traktör bulup uçarak gezerim kumsalda.. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Biraz yoğunluk var çok giremedim foruma. İlkay beyin bir taş muhabbeti var ama tüm mesajları okuyamadım. Varsa bir hizmet halledelim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 10 saat önce Paylaş 10 saat önce İlkay Başaran yazdı: Abi bende sürekli hareket halindeyim ama korkum kanalı tamamen tıkar mı diye. Şu anda da kanalda ama en azından etrafından idrar geçişi var. Valla birşey olmaz derseniz akşama traktör bulup uçarak gezerim kumsalda.. Abi Arpa Suyu? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Cem Dilmen yazdı: Biraz yoğunluk var çok giremedim foruma. İlkay beyin bir taş muhabbeti var ama tüm mesajları okuyamadım. Varsa bir hizmet halledelim Uzaktan bağlantıyla çözebiliyor muyuz İlkayın sorununu hocam? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) 9 saat önce tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: Tam ben diyecektim. Ne düşündüğümüzü düşündün ki? düşünebiliyormuyuz ya? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Dagdeviren yazdı: Abi Arpa Suyu? Antibiyotik Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Önder Özcan yazdı: Uzaktan bağlantıyla çözebiliyor muyuz İlkayın sorununu hocam? Önder Abi bizi biliyorsun uzak yakın fark etmez İlkay Başaran yazdı: Antibiyotik İlkay bey vermediler ise taş kırma sonrası kalan fragmanların daha rahat düşmesi amacıyla VİRENAL diye bir ilaç var onu alın muhakkak. Günde 3 kez yemeklerden 30 dakika önce için. Ayrıca 4-5 lt su ve bol hareket ve lokal sıcak ( Termofor, Hamam kaplıca vs ) uygulamasını da ihmal etmeyin . Düşmezse Amasya'da ellerimi açıp bekliyor olacağım 3 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Cem Dilmen yazdı: Önder Abi bizi biliyorsun uzak yakın fark etmez İlkay bey vermediler ise taş kırma sonrası kalan fragmanların daha rahat düşmesi amacıyla VİRENAL diye bir ilaç var onu alın muhakkak. Günde 3 kez yemeklerden 30 dakika önce için. Ayrıca 4-5 lt su ve bol hareket ve lokal sıcak ( Termofor, Hamam kaplıca vs ) uygulamasını da ihmal etmeyin . Düşmezse Amasya'da ellerimi açıp bekliyor olacağım Buscopan harici birşey yazmadı hocam. Arkadaş tavsiyesi ile xatral aldım kullanıyorum. Birde arveles ile rowatinex Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Güre’ye gel İlkay. Kaplıca’ya girelim. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güre’ye gel İlkay. Kaplıca’ya girelim. Hocam ölmeyelim sıcaktan? 1 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hocam ölmeyelim sıcaktan? Taş düşer demiştim ama… 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Taş düşer demiştim ama… İlkay'ın kafasına di mi? Hadi inş.. Aman Allah korusun 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Taş düşer demiştim ama… Kaplıca ve sauna öneriyorlar evet hocam da ben dayanamam sanırım :/ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Cem Dilmen yazdı: Önder Abi bizi biliyorsun uzak yakın fark etmez İlkay bey vermediler ise taş kırma sonrası kalan fragmanların daha rahat düşmesi amacıyla VİRENAL diye bir ilaç var onu alın muhakkak. Günde 3 kez yemeklerden 30 dakika önce için. Ayrıca 4-5 lt su ve bol hareket ve lokal sıcak ( Termofor, Hamam kaplıca vs ) uygulamasını da ihmal etmeyin . Düşmezse Amasya'da ellerimi açıp bekliyor olacağım Hocam bunun taş büyük. kalın bağırsakta bile olsa zor çıkar.. 1.2 cm diyordu galiba.. Kaç mm idi @İlkay Başaran 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam bunun taş büyük. kalın bağırsakta bile olsa zor çıkar.. 1.2 cm diyordu galiba.. Kaç mm idi @İlkay Başaran 1 cm Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: Uzaktan bağlantıyla çözebiliyor muyuz İlkayın sorununu hocam? VPN bunun için miydi? ben de sanmıştım ki... 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam bunun taş büyük. kalın bağırsakta bile olsa zor çıkar.. 1.2 cm diyordu galiba.. Kaç mm idi @İlkay Başaran Çıkartmak Cem hocaya sorun olmaz da, işçilik biraz yüksek olur 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: Çıkartmak Cem hocaya sorun olmaz da, işçilik biraz yüksek olur Arkadaş mı dedi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Düşündüğünüz gibi değil yav. hahhahah Onların niyeti bozuk 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Onların niyeti bozuk Evet hocam. Asıl hikaye onların anılarında 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ne düşündüler ki? Düşünüpde dile getiremediğini düşündüler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts