H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz İnan Çınar yazdı: Mekan adı ne? Bizim mekan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Emre Şimşek yazdı: Gelirken göbeklerinizi boş getirin muhtemelen mangal vardır. İlkay taş konusunda, bende 2 kere taş oldu ikisini de bol su içerek fark etmeden düşürmüşüm. Şifa diliyorum Rabbim'den. bol bir şeyler olur ama su mu olur ne olur bilinmez. Taş düşer. O kesin Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Buluştuk. Gelen varsa Çapari Cafe. 15 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Emmi kaskoyu tam yapmamış. Gözlüğün saplarını vermemişler. 1 13 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Yüklüyor bence net yavaş 30 saniye önce tek camdı mesela 2 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Yüklüyor bence net yavaş 30 saniye önce tek camdı mesela Mehmet abi oralardayken İlkay hocamin böbrek taşlarına da birer sigorta yapilabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Mehmet abi oralardayken İlkay hocamin böbrek taşlarına da birer sigorta yapilabilir mi? Kasko ödemiyor, böbrek taşı klozu yok. Safra taşı oluyormuş. 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz (düzenlendi) Mehmet Özyürek Servet Aydın Fatih Keskin Erdoğan Temur İnan Çınar M. Ersel Çevik Umut Kazanç Nihat Palalu + Kuzen Cem 😉 Emin Önal Cenk Bayrakçı İlkay Başaran Ali Cihangiroğlu Evren Erakçora Ahmet Çankaya H.Cenk Bayrakçı yazdı: Buluştuk. Gelen varsa Çapari Cafe. 12 Temmuz tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 11 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Toplantının olmazsa olmaz ikramı (reklam değildir)😊 11 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Yemek faslına geçtik, herkes kendi masasını çeksin. Mangala bağlayamadık konuyu ama. 11 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Emmi kaskoyu tam yapmamış. Gözlüğün saplarını vermemişler. Kasko değil ama Emmi güzel bir Sigorta yaptı bugün. Sağolsun eline sağlık. Son zamanların en kalabalık ve elit toplantısı olmuş katılmak isterdim ama bugün ufak bir işim vardı. Herkese Selammm, iyi eğlenceler. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz H.Cenk Bayrakçı yazdı: Toplantının olmazsa olmaz ikramı (reklam değildir)😊 kargo? 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: kargo? Elden teslim ama içiyle ilgili garantiMiz yok 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Servet Aydın yazdı: Elden teslim ama içiyle ilgili garantiMiz yok voltajıN boL olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Gelecektim de gece geç geldim uyumuşum :/ Gelenlere selam olsun Mavi donum da bagajda hazırdı ama denize giren de olmamış gibi yoksa o sahneler üyelik mi gerektiriyor 1 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Temmuz Paylaş 12 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: voltajıN boL olsun Emmi uzak dursa olacak 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz Yazar Paylaş 12 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: Gelecektim de gece geç geldim uyumuşum :/ Gelenlere selam olsun Mavi donum da bagajda hazırdı ama denize giren de olmamış gibi yoksa o sahneler üyelik mi gerektiriyor Evet premium lazım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts