İlkay Başaran 20 Haziran Paylaş 20 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazlık bölgedeki toplantılar daha mı farklı oluyor. Ben hiç katılmadım da Mavi donun var mı? 5 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Köpük partisi ve başkan varsa beni de yazın listeye 😅 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Haziran Paylaş 21 Haziran İlkay Başaran yazdı: Mavi donun var mı? Grup indiriminden almıştım 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Haziran Paylaş 21 Haziran İlkay Başaran yazdı: Mavi donun var mı? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Grup indiriminden almıştım Yaz... Donunu kendi getircek 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Pejonun pilleri doldurmak için uzun yolu gelmiş Necat Ertan yazdı: Köpük partisi ve başkan varsa beni de yazın listeye 😅 Siz avukatlar cübbe altından ne çekiyonuz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Haziran Paylaş 21 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: bu toplantı çok ilginç olacak belli Mavi don şartı olmasa iyiydi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran Paylaş 22 Haziran https://x.com/siyahsancakx/status/1936469072901795967?s=46 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran @İlkay Başaran da bir iki Jason numarası çeker. https://youtu.be/cp0RZ_c6OUY?si=-YDhM19Tu2oSQxZ1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Mavi don şartı olmasa iyiydi Ya donsuz gelin deselerdi 1 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Haziran Paylaş 22 Haziran 7 Temmuzdan itibaren 3 hafta ben de ordayım. Çok eğlenecüüük çok....🎉🎉🎉 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Servet Aydın yazdı: Ya donsuz gelin deselerdi şart mı yani Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 22 Haziran Paylaş 22 Haziran 13-14 Temmuz da katılabilirim ben. Dona gerek yok. Öne arkaya birer yaprak yeter 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Çağlar Bayur yazdı: şart mı yani Bazılarına şart 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Servet Aydın yazdı: Bazılarına şart toplantılardan edinen tecrübe çok kıymetli. Yararlanmak lazım Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Erdoğan Temur yazdı: 13-14 Temmuz da katılabilirim ben. Dona gerek yok. Öne arkaya birer yaprak yeter Tarih kararlaştıralım o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Haziran Paylaş 22 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Tarih kararlaştıralım o zaman. Asma veya Çınar yapraklarinin en geniş halini aldığı zaman yapilmali. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Erdoğan Temur yazdı: 13-14 Temmuz da katılabilirim ben. Dona gerek yok. Öne arkaya birer yaprak yeter Bu tarih herkese uyuyor mu? 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Haziran Paylaş 22 Haziran 12 13 haftasonu :/ denk gelirse gelmek isterim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Bu tarih herkese uyuyor mu? 12-13 olmasın o Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Asma veya Çınar yapraklarinin en geniş halini aldığı zaman yapilmali. Çam? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts