Kürşat Gönüllü Pazar 14:32 Paylaş Pazar 14:32 Yurt dışı Örneğin Almanya'da cezası büyük yasaklarla, ülkemizde yasak olmayan alışkanlıkları karşılaştırmak için iyi bir video. Konu dönüp dolaşıp gene Mangala geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 14:41 Paylaş Pazar 14:41 (düzenlendi) yokuş aşağı park ederken boşa almak yasak derken? kimdir bu videodaki merak etmedim...hjier hersscht die ordnung gerisi teferruat. Pazar 16:20 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 14:51 Paylaş Pazar 14:51 bu açıdan medeni toplum diyoruzya, o cezalar sayesinde, bizde misliyle olmalı.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 16:21 Paylaş Pazar 16:21 Ali Cihangiroğlu yazdı: cezalar sayesinde, bizde misliyle olmalı.... cezadan bol ne var, ne yazayım ağbimmmeeee 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Pazar 17:13 Paylaş Pazar 17:13 Çağlar Bayur yazdı: cezadan bol ne var Vergi olmasın o.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:36 Paylaş Pazar 17:36 Metin Mankal yazdı: Vergi olmasın o.. isimlere takılmayalım, kavramlar bizi nereye götürürse artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 20:21 Paylaş Pazar 20:21 Tezat Motoru ısıtmak için çalıştırmak yasak. Havayi fişek serbest. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 05:01 Paylaş Dün saat 05:01 Pazar günü sokakta sesli konuşmak yasak ama düğün konvoyunda yolun ortasında kurusıkı tabanca ile mermi atmak serbest. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:17 Paylaş Dün saat 11:17 ben varım. put gibi oturacağım söz. alan varmı beni? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:19 Paylaş Dün saat 12:19 Doğan Arşiray yazdı: ben varım. put gibi oturacağım söz. alan varmı beni? Ben gitmem yaa... 4x4 ile kaldırıma park edemediğim ülkeyi ben napiim.. :P Şaka bir yana, Bu tarz hareket eden gurbetçilere sinir oluyorum, geldikleri ülkede yapınca hayatlarının kayacağı hataların hepsini fütursuzca yapıyorlar.. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts