Kürşat Gönüllü Dün saat 14:32 Paylaş Dün saat 14:32 Yurt dışı Örneğin Almanya'da cezası büyük yasaklarla, ülkemizde yasak olmayan alışkanlıkları karşılaştırmak için iyi bir video. Konu dönüp dolaşıp gene Mangala geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:41 Paylaş Dün saat 14:41 (düzenlendi) yokuş aşağı park ederken boşa almak yasak derken? kimdir bu videodaki merak etmedim...hjier hersscht die ordnung gerisi teferruat. Dün saat 16:20 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 14:51 Paylaş Dün saat 14:51 bu açıdan medeni toplum diyoruzya, o cezalar sayesinde, bizde misliyle olmalı.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:21 Paylaş Dün saat 16:21 Ali Cihangiroğlu yazdı: cezalar sayesinde, bizde misliyle olmalı.... cezadan bol ne var, ne yazayım ağbimmmeeee 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Dün saat 17:13 Paylaş Dün saat 17:13 Çağlar Bayur yazdı: cezadan bol ne var Vergi olmasın o.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:36 Paylaş Dün saat 17:36 Metin Mankal yazdı: Vergi olmasın o.. isimlere takılmayalım, kavramlar bizi nereye götürürse artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:21 Paylaş Dün saat 20:21 Tezat Motoru ısıtmak için çalıştırmak yasak. Havayi fişek serbest. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Pazar günü sokakta sesli konuşmak yasak ama düğün konvoyunda yolun ortasında kurusıkı tabanca ile mermi atmak serbest. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce ben varım. put gibi oturacağım söz. alan varmı beni? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ben varım. put gibi oturacağım söz. alan varmı beni? Ben gitmem yaa... 4x4 ile kaldırıma park edemediğim ülkeyi ben napiim.. :P Şaka bir yana, Bu tarz hareket eden gurbetçilere sinir oluyorum, geldikleri ülkede yapınca hayatlarının kayacağı hataların hepsini fütursuzca yapıyorlar.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts