Haşmet Güngör Dün saat 06:41 Paylaş Dün saat 06:41 Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen 25 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 06:44 Paylaş Dün saat 06:44 O değil de seramik kaplama gerçekten işe yarıyor mu şimdi çok merak ettim 9 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Seramikten vaz geçtim, en iyisi folyo kaplama 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Dün saat 07:14 Paylaş Dün saat 07:14 Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. 11 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 07:54 Paylaş Dün saat 07:54 Hasarlı bölgeye ne tür uygulamalar yapılıyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 07:56 Paylaş Dün saat 07:56 Kasko varsa hasarsızlığı da bozmuyormuş mini onarım olunca. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:28 Paylaş Dün saat 08:28 Daha önce görmüştüm ama Cem ile ilişkilendirilince koptum. Allah beterinden saklasın, mini hasar olsun hep. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 09:32 Paylaş Dün saat 09:32 Motor inecek derseler ne yapacağız. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:44 Paylaş Dün saat 09:44 Yapacak espri bırakmamışsınız 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:18 Paylaş Dün saat 11:18 Haşmet Güngör yazdı: Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen hocam, düzeltebiliyormu eğrilikleri? yani bu dükkan demek istedim. kaportadaki demek istedim ya. Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. kışın evet yazın hayır.... kışın kaporta daha az esnek olur o anlamda. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Dün saat 12:48 Paylaş Dün saat 12:48 düzelmiş ve düzelmemiş arasındaki farkı anlamamız açısından görsel var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:14 Paylaş Dün saat 13:14 Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu Dün saat 13:18 Paylaş Dün saat 13:18 Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. Mini olmayan sığmaz dükkana diye mini diyorlar zannedersem. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 14:15 Paylaş Dün saat 14:15 mini olanı varmı zaten ülkede olamaz ki. üühhüü... Yorum bağlantısı
Serkan Aktay Dün saat 15:27 Paylaş Dün saat 15:27 Bir söz geldi aklıma "dert çü. gibidir Sebastian, hep en büyük senin zannedersin" Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. Bazı ehli olmayan ustalar yanlışlıkla göçüğü yapacağım diye, buyultuyorlarmis diye duymuştum. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Dün saat 17:19 Paylaş Dün saat 17:19 İşlem sonrası garanti süresi ne kadar 😊 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış Onarılmış hali mi o diyor bizim bekçi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: Onarılmış hali mi o diyor bizim bekçi. Dili çözüldi demek. Çok sevindim ya 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Düzeltme sonrası Çelik macun bir daha bozulmasın diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts