Haşmet Güngör Pazartesi 06:41 Paylaş Pazartesi 06:41 Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen 27 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 06:44 Paylaş Pazartesi 06:44 O değil de seramik kaplama gerçekten işe yarıyor mu şimdi çok merak ettim 10 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Pazartesi 07:01 Paylaş Pazartesi 07:01 Seramikten vaz geçtim, en iyisi folyo kaplama 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Pazartesi 07:14 Paylaş Pazartesi 07:14 Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. 14 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 07:54 Paylaş Pazartesi 07:54 Hasarlı bölgeye ne tür uygulamalar yapılıyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar Pazartesi 07:56 Paylaş Pazartesi 07:56 Kasko varsa hasarsızlığı da bozmuyormuş mini onarım olunca. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 08:28 Paylaş Pazartesi 08:28 Daha önce görmüştüm ama Cem ile ilişkilendirilince koptum. Allah beterinden saklasın, mini hasar olsun hep. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 09:32 Paylaş Pazartesi 09:32 Motor inecek derseler ne yapacağız. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Pazartesi 09:37 Paylaş Pazartesi 09:37 Pasta&cila'da yapılıyormuş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 09:44 Paylaş Pazartesi 09:44 Yapacak espri bırakmamışsınız 7 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 11:18 Paylaş Pazartesi 11:18 Haşmet Güngör yazdı: Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen hocam, düzeltebiliyormu eğrilikleri? yani bu dükkan demek istedim. kaportadaki demek istedim ya. Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. kışın evet yazın hayır.... kışın kaporta daha az esnek olur o anlamda. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin Pazartesi 12:48 Paylaş Pazartesi 12:48 düzelmiş ve düzelmemiş arasındaki farkı anlamamız açısından görsel var mı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 13:14 Paylaş Pazartesi 13:14 Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış 5 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu Pazartesi 13:18 Paylaş Pazartesi 13:18 Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. Mini olmayan sığmaz dükkana diye mini diyorlar zannedersem. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 14:15 Paylaş Pazartesi 14:15 mini olanı varmı zaten ülkede olamaz ki. üühhüü... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay Pazartesi 15:27 Paylaş Pazartesi 15:27 Bir söz geldi aklıma "dert çü. gibidir Sebastian, hep en büyük senin zannedersin" Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. Bazı ehli olmayan ustalar yanlışlıkla göçüğü yapacağım diye, buyultuyorlarmis diye duymuştum. 1 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Pazartesi 17:19 Paylaş Pazartesi 17:19 İşlem sonrası garanti süresi ne kadar 😊 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 18:23 Paylaş Pazartesi 18:23 Servet Aydın yazdı: Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış Onarılmış hali mi o diyor bizim bekçi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 20:19 Paylaş Pazartesi 20:19 İlkay Başaran yazdı: Onarılmış hali mi o diyor bizim bekçi. Dili çözüldi demek. Çok sevindim ya 5 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazartesi 20:37 Paylaş Pazartesi 20:37 Düzeltme sonrası Çelik macun bir daha bozulmasın diye Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Yazılım chip tuning atılıyormu burda performans artışı için, bi arkadaş soruyor da 8 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Yazılım chip tuning atılıyormu burda performans artışı için, bi arkadaş soruyor da Downpipi yapılıyormuş, bir arkadaştan öğrendim. 2 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts