Emre Şimşek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fakirin eğlencesi göçüküdür derler, amma güldüm yaw 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Konu göçük olunca herkesin dili çözülmüş Ne kadar göçüğümüze düşkün bir milletiz. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Haşmet Güngör yazdı: Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen Abiii. Valla zamanlama harika 2 gündür penil protezlerle ve penis estetiği ile ilgili bir kursda eğitmen olarak davetli idim. Yeni girebildim foruma. Zamanlama çok manidar olmuş. Abi mini onarım bize yakışmaz benim merkezde maxi ultra maxi ne varsa olmalı . H.Cenk Bayrakçı yazdı: Daha önce görmüştüm ama Cem ile ilişkilendirilince koptum. Allah beterinden saklasın, mini hasar olsun hep. Cenkcim mesleki deformasyon. Şükür olsun. Seviyorum işimle dalga geçmeyi ve dalga geçilmesini Doğan Arşiray yazdı: hocam, düzeltebiliyormu eğrilikleri? yani bu dükkan demek istedim. kaportadaki demek istedim ya. kışın evet yazın hayır.... kışın kaporta daha az esnek olur o anlamda. Doğancım eğriyi düzeltiyoruz doğruyu da eğriltiyoruz. Bazıları eğri seviyor, Tırtıklı seven var vs vs. Yanlış anlaşılma olmasın kaporta. Servet Aydın yazdı: Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış Ah be abim . Bu müdavimler de olmasa demi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tamer Topaç yazdı: Konu göçük olunca herkesin dili çözülmüş Ne kadar göçüğümüze düşkün bir milletiz. bazısı değişensiz bazısı modifiye sever, bakış açısına bağlı, kaportaya Yorum bağlantısı
Recommended Posts