Haşmet Güngör Dün saat 06:41 Paylaş Dün saat 06:41 Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen 25 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 06:44 Paylaş Dün saat 06:44 O değil de seramik kaplama gerçekten işe yarıyor mu şimdi çok merak ettim 9 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 07:01 Paylaş Dün saat 07:01 Seramikten vaz geçtim, en iyisi folyo kaplama 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Dün saat 07:14 Paylaş Dün saat 07:14 Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. 11 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 07:54 Paylaş Dün saat 07:54 Hasarlı bölgeye ne tür uygulamalar yapılıyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 07:56 Paylaş Dün saat 07:56 Kasko varsa hasarsızlığı da bozmuyormuş mini onarım olunca. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 08:28 Paylaş Dün saat 08:28 Daha önce görmüştüm ama Cem ile ilişkilendirilince koptum. Allah beterinden saklasın, mini hasar olsun hep. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 09:32 Paylaş Dün saat 09:32 Motor inecek derseler ne yapacağız. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:44 Paylaş Dün saat 09:44 Yapacak espri bırakmamışsınız 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:18 Paylaş Dün saat 11:18 Haşmet Güngör yazdı: Bir an Dr. civanım sanayide yer açtı sandım. @Cem Dilmen hocam, düzeltebiliyormu eğrilikleri? yani bu dükkan demek istedim. kaportadaki demek istedim ya. Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. kışın evet yazın hayır.... kışın kaporta daha az esnek olur o anlamda. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce düzelmiş ve düzelmemiş arasındaki farkı anlamamız açısından görsel var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. Mini olmayan sığmaz dükkana diye mini diyorlar zannedersem. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 saat önce Paylaş 21 saat önce mini olanı varmı zaten ülkede olamaz ki. üühhüü... Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bir söz geldi aklıma "dert çü. gibidir Sebastian, hep en büyük senin zannedersin" Metin Mankal yazdı: Mini mi olması gerekiyo acaba? Göçüğün. Bazı ehli olmayan ustalar yanlışlıkla göçüğü yapacağım diye, buyultuyorlarmis diye duymuştum. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İşlem sonrası garanti süresi ne kadar 😊 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Doktorun müdavi...aman bi arkadaş müdavimiymiş. Başarılıymış Onarılmış hali mi o diyor bizim bekçi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce İlkay Başaran yazdı: Onarılmış hali mi o diyor bizim bekçi. Dili çözüldi demek. Çok sevindim ya 2 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Düzeltme sonrası Çelik macun bir daha bozulmasın diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts