İçeriğe Yönlendir

Ev Aydınlatması Tercihi Beyaz Işık mı Sarı Işık mı?

Mustafa Resül Kara

Recommended Posts

Süleyman Can
Doğan Arşiray

sarı olmaz turuncu olması lazım günışığına çeviremek için.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Beyaz led kullanıyorum fakat Işık direkt göze gelmiyor, beyaz fanus içinden tavana ve etrafa yansıyor. Banyo ve wc hariç bütün mekanlarda gayet iyi. Mutfakta farklı bir led ampül var kırık beyaz gibi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Can
Çağlar Bayur yazdı:

sarı folyo? 

Ya o şekilde ya da led iptali. 

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Mustafa Resül Kara yazdı:

Merhabalar, tanıdığım tanımadığım çoğu insanın evde aydınlatma ampülü tercihi beyaz ışık oluyor. Herhangi bir apartmana baktığımda yanan ışıkların çoğu beyaz. Geçenlerde bir haber okudum beyaz ışığın uyku kaçırdığı sarı ışığın dinlendirdiği gibi şeyler yazıyordu.

Yaz boyu balkonda oturuyorum bu yüzden denemek için sarı ışık aldım. İlk olarak fark ettiğim şey gözlerimin acımadığı oldu 😊 psikolojik mi bilemedim ama gerçekten dinlerdiğini hissettim. 

Tabi sarı ışığın beyaz ışığın bir sürü farklı tipleri var. Kimisi sıcak kimisi soğuk vs vs derken bir sürü çeşit ortaya çıkıyor. 

Peki sizler ampül tercihinizi nasıl yapıyorsunuz? Gerçekten sarı ışık mı iyi yoksa beyazdan devam mı? 

(bu arada trafikte beyaz ışık takanlara sövmeye devam o farklı konu 😃

Kesinlikle sarı ışık. Benim evimde akşam 6-7’den sonra misafir yoksa beyaz spot lambaları kapanır sadece sıcak renklerde sarı ışık kullanılır. Hatta çalışma odam bile sarı ışık. Sanılanın aksine uyku getirmiyor gözlerim yorulmadan sakin sakin çalışabiliyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Servet Aydın yazdı:

Beyaz matah bişe olsaydı güneş beyaz olurdu

Kılda tüyde keramet olsa mabadda çıkmazdı da diyorlar abi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Bende tam tersine sarı - daylight ısığı sevmiyorum..

Ne arabaya yakıstırıyorum ne eve ne odaya ne balkona.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...