Haşmet Güngör Dün saat 08:48 Paylaş Dün saat 08:48 Floresan ışıklarını hiç sevmezdim. Ben de sarı ışık taraftarıyım. Ancak, bir elektrikçide şeklini görüp beğenmiş ve almıştım beyaz led. Banyoda kullanıyorum rahatsız etmedi. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 11:17 Paylaş Dün saat 11:17 İlkay Başaran yazdı: Evde Ters koltukta oturuyorsun 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Kaynak monokrom degil herseye rağmen. Yine de cok iyi olmayacak tabi. Attığım hörgüçlü spektrum var beyazda. Önüne sarı koyarsan mavi kısmı keser ama ışık zayıflamış olur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Günışığının ne olduğu polemiktir.. beyaz mı yani Güneşin ışığında bile karara varamayan insanoğlunun mükemmel işleyen yaşam düzeni kurabileceğini düşünüyor musunuz hocam Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Gunes 5500k renk isisinda G tipi sarimsi beyaz bir yildizdir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts