Barış Canbazoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Üniversite okuyorum 22 yaşındayım. Öğrenciye gelecek araba önerileri alabilir miyim? Śkoda Favorit düşünüyorum. Başka ne alınabilir? Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Üniversite okuyorum 22 yaşındayım. Öğrenciye gelecek araba önerileri alabilir miyim? Śkoda Favorit düşünüyorum. Başka ne alınabilir? Renault Twingo. İlgi çeker makara konusu olursun.Ama keyifli araçtır.Sıkıntısız Tertemiz binersin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Favoritte çok hararet problemi yaşarsınız 5 saat önce tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Favoritte çok hararet problemi yaşarsınız Gunluk toplam 13 km gidecegim hararet yapar mi? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Git pavyonda ez parayı napcan arabayı falan. 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Git pavyonda ez parayı napcan arabayı falan. ⛔ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Üniversite okuyorum 22 yaşındayım. Öğrenciye gelecek araba önerileri alabilir miyim? Śkoda Favorit düşünüyorum. Başka ne alınabilir? Ogrenciye maserati de gelir sahin de gelir. Ailenin durumu burda faktor 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ogrenciye maserati de gelir sahin de gelir. Ailenin durumu burda faktor Skoda.demiş, favorit demiş, aradığı şey araba değil macera Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Öğrenci adamın arabası mı olur. toplu taşım var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Öğrenci adamın arabası mı olur. toplu taşım var. granada 2.8 ghia automatic... farlarda yıkama bile vardı, sunroof manuel, tavan deri kaplama, kapı altı zırhlı ağırdı ama Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Dalga gecmek hosunuza gidiyor demi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Gunluk toplam 13 km gidecegim hararet yapar mi? Bunun garantisi olmaz. Harerete çok yatkın bir araç. Düzgün bir samara her anlamda daha tatminkar olur Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Barış Canbazoğlu yazdı: Dalga gecmek hosunuza gidiyor demi? Hayir gitmiyor. Ogrenci arabasi olmaz. Ailenizin butcesine gore bi araba alinir. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ben de evin ikinci aracı olarak düldül niyetine 2000 model 1.4 90hp Opel Corsa B kasa aldım. Memnunum. Samsun'da olsanız size satardım aracı model yükselteceğim eğer şartlar oluşursa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts