Alptuğ Özcan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Herkese merhabalar, TR dışında İnternet kullanımı için başlıkta belirttiğim gibi bir uygulama kullanan var mı? Bunlar E-sim hizmeti veren ve içerisinde çeşitli paketler olan veya yükleme yaptığın kadar kullanabileceğin veya kullandığın kadar ödeme yaptığın, yurtdışına çıktığında otomatik aktifleşen uygulamalarmış. Bu belirttiğim uygulamalardan birini yada buna benzer başka bir uygulama kullanan varsa fikir almak isterim. Bu tarz uygulamaları kullanmak mı avantajlı yoksa direk operatörden yurtdışı paketi satın almak mı ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Ben her yurt dışı çıkışında mobilmatter uygulamasından e-sim alıyorum. Avrupa da ve Çin de hiç bir sorun yaşamadım. Ancak sadece watsapp üzerinden görüşme yapabiliyorsunuz.Telefon hattı ile değil.Yani internet hizmeti almış oluyorsunuz.Benim için yeterli bir hizmet.Fiyatlarıda çoğu uygulamaya göre uygun oluyor. Şuanda 10 gün sınırsız internet hizmetini 15,49 euro ya veriyor mesela.Ama hız sınırlaması uyguluyor.Daha uzun kalacaksanız başka paketlerde var avantajlı ve hız sınırı olmayan..Tamamen kendi ihtiyacınıza yönelik uygulamadan paketler seçebilirsiniz. 13 saat önce tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ahmet Türedi yazdı: Ben her yurt dışı çıkışında mobilmatter uygulamasından e-sim alıyorum. Avrupa da ve Çin de hiç bir sorun yaşamadım. Ancak sadece watsapp üzerinden görüşme yapabiliyorsunuz.Telefon hattı ile değil.Yani internet hizmeti almış oluyorsunuz.Benim için yeterli bir hizmet.Fiyatlarıda çoğu uygulamaya göre uygun oluyor. Şuanda 10 gün sınırsız internet hizmetini 15,49 euro ya veriyor mesela.Ama hız sınırlaması uyguluyor.Daha uzun kalacaksanız başka paketlerde var avantajlı ve hız sınırı olmayan..Tamamen kendi ihtiyacınıza yönelik uygulamadan paketler seçebilirsiniz. Ben Kıbrıs'ta 10-12 gün kullanmak için araştırıyorum. Whatsapp'tan görüşme için de lazım olacak. Sosyal medya kullanımı yapamıyor muyuz mesela? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Ben Kıbrıs'ta 10-12 gün kullanmak için araştırıyorum. Whatsapp'tan görüşme için de lazım olacak. Sosyal medya kullanımı yapamıyor muyuz mesela? Hattınız Turkcell yada Vodafone sa zaten tarifenizi orada da kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çocuklarım Ramazan Bayramında avrupada 10 gün kullandılar whaatsaap üzerinden sürekli görüştük jiç bir sıkıntı yaşamadık. Telefonun e-sim uyumlu olması lazım.o günlük kur ile 450~500 yl tutmuştu. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Erdoğan Temur yazdı: Hattınız Turkcell yada Vodafone sa zaten tarifenizi orada da kullanabilirsiniz. Evet hattım Türkcell ama herhangi bir kaynağa ulaşamadım, Ekstra bir ücret ödemeden mi kullanabiliyorum? Metin Uzunoğlu yazdı: Çocuklarım Ramazan Bayramında avrupada 10 gün kullandılar whaatsaap üzerinden sürekli görüştük jiç bir sıkıntı yaşamadık. Telefonun e-sim uyumlu olması lazım.o günlük kur ile 450~500 yl tutmuştu. Hangi uygulamayı kullandılar Metin Hocam. Kullanım yoğunluğuna göre değişir tabi rakam ama çok bi şey değilmiş Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Ekstra bir ücret ödemeden mi kullanabiliyorum? Turkcell günlük 400 TL ödeme ile (bazı ülkelerde 300 TL) Türkiye'deymiş gibi kullanım hakkı veriyor. Telefonunuzu yurt dışı kullanıma açtırmanız gerekiyor sanırım gitmeden evvel, başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Uçaktan indiğinizde 3-4 dk içinde o ülkenin hattı üzerinden çalışıyor telefonunuz. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yurt-disinda-kullanim Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Ben Kıbrıs'ta 10-12 gün kullanmak için araştırıyorum. Whatsapp'tan görüşme için de lazım olacak. Sosyal medya kullanımı yapamıyor muyuz mesela? Sosyal medya dahil herşeyi kullanabiliyorsun.Ben hattımı sadece yurt dışı kullanımına açtırıyorum.Ekstra bir paket almıyorum . Gelen çağrıyı cevaplamıyorum meşkule atıp watsaptan arıyorum.sms zaten ücretsiz geliyor bankacılık için lazım olabilir. onun dışında çok acil bir durumda kullanırım diye hattım açık oluyor yani.Ama hiç hattımı kullanmadım e-sim yeterli geldi şimdiye kadar. Telefon e-sim özellikli olacak yurt dışına çıkmadan önce mobil veri kullanımı için e-sim, aramalar için normal hattınızı seçeceksiniz. Ayrıca telefonu uluslar arası dolaşıma açmanız lazım ayarlardan. Başka yapılacak bir şey yok gayet basit ve kullanışlı. 10 saat önce tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bölgeden bökgeye değişiyor, gidilecek ülkeyi kapsayan paketlere bakmalı , bu arada ilgili ülkelerde aylık sınırsız yerel firmalar da incelenmeli, mesela putin girmeden önce ukraynada sınırsız internetli paketler vardı 50-80 avro sanırım idi tabii çin de avea iyi idi zamanında Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Hangi uygulamayı kullandılar Metin Hocam. Kullanım yoğunluğuna göre değişir tabi rakam ama çok bi şey değilmiş Bnesim üzerinden aldılar. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Cem Işık yazdı: Turkcell günlük 400 TL ödeme ile (bazı ülkelerde 300 TL) Türkiye'deymiş gibi kullanım hakkı veriyor. Telefonunuzu yurt dışı kullanıma açtırmanız gerekiyor sanırım gitmeden evvel, başka bir şey yapmanıza gerek kalmıyor. Uçaktan indiğinizde 3-4 dk içinde o ülkenin hattı üzerinden çalışıyor telefonunuz. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yurt-disinda-kullanim Günlük 400 TL çok fazla işte abi 12 günlük ücreti 3 kişi gidiş uçak bileti toplamı yapar Ahmet Türedi yazdı: hattım açık oluyor yani.Ama hiç hattımı kullanmadım e-sim yeterli geldi şimdiye kadar. Telefon e-sim özellikli olacak yurt dışına çıkmadan önce mobil veri kullanımı için e-sim, aramalar için normal hattınızı seçeceksiniz. Ayrıca telefonu uluslar arası dolaşıma açmanız lazım ayarlardan. Başka yapılacak bir şey yok gayet basit ve kullanışlı. Bu ayarlara detaylı bakmam lazım akşam, iş yoğunluğundan göremedim ayarlar menüsünde şuan Çağlar Bayur yazdı: ilgili ülkelerde aylık sınırsız yerel firmalar da incelenmeli Havaalanında oluyo standlar, en son ihtimal onlara bakacağım artık Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bnesim üzerinden aldılar. Buna da bakayım, Bir sürü uygulama varmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts