Mahmut Yıldız Dün saat 14:00 Paylaş Dün saat 14:00 Türkiye ile donanımda ne fark var? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 14:04 Yazar Paylaş Dün saat 14:04 Mahmut Yıldız yazdı: Türkiye ile donanımda ne fark var? Burda donanimlarin neredeyse tamami opsiyonel. Comfort yada Highline gibi standart paketler yok. O yuzden araclardaki donanimlar farklilik gosteriyor. Model, km ve fiyat detaylari donanimsiz araclar ile ayni olunca kacirmak istemedim. ozellikle aradigim anahtarsiz giris/calistirma, geri gorus kamerasi ve sunroof gibi ozellikler vardi. Ancak hepsini bi arada bulmak sans isi. 3 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 17:45 Paylaş Dün saat 17:45 cok nefis, guzel gunlerde kullanin 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 18:24 Paylaş Dün saat 18:24 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Dün saat 18:30 Paylaş Dün saat 18:30 Hayirli olsun gule gule bin kuzen.. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı olsun. Allah kazasız sürmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Atmayın bunları buraya yaa.. Alıp satmak zorunda kalanlar var 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Hayırlı uğurlu, kazasiz belasız, güzel günlerde kullanın 🧿 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Satıldı mı? Evet bana 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Bendeki bunun özelliklerinin yarısı kadardı. Bu tabi bir de benimkinin makyajlısı. Bizde ne kadar dolu olursa olsun, bu kadar olamıyor. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Bendeki bunun özelliklerinin yarısı kadardı. Bu tabi bir de benimkinin makyajlısı. Bizde ne kadar dolu olursa olsun, bu kadar olamıyor. Tesekkurler hocam. Ben siparis ediyor olsam boyle birsey olustururdum heralde. Sunroof ve matrix far harici donanimlar 300-500 euro arasi. Sonradan disarida yaptirmak istesen daha pahalidir 50 bin euroluk aracta extra donanim fiyatlari pek goze batmiyor. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Benim Highline donanımda aşağıdaki ler vardı Erdem. Tabi bazıları tam olmayabilir. "Rear View" Geri Görüş Kamerası 18 inç alüminyum jantlar Yer ve ağırlıktan tasarruf sağlayan stepne Panoramik açılır/kaydırılır cam tavan, arka panoramik tavan ile birlikte Isıtmalı ön koltuklar Güvenlikli kilitleme özelliğiyle hırsızlık alarm sistemi Gelişmiş hırsızlık korumalı jant kilitleri Elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir, ısıtmalı yan aynalar; çevre aydınlatması, yolcu aynası eğme fonksiyonu ve hafıza özelliği dahil App-Connect, Apple CarPlay ve Android Auto için kablolu bağlantı dahil Araç alet takımı ve kriko Arka süspansiyon sistemi Ön süspansiyon sistemi ECO fonksiyonu (ACT silindir kapama) "Front Assist" ile birlikte proaktif yolcu koruma sistemi Geri çarpışma önleyici Otomatik Park Özelliği Gündüz LED farları, viraj aydınlatması 2 kademeli yükseklik ayarlanabilir bagaj zemini Lastik basınç kontrol sistemi Yer ve ağırlıktan tasarruf sağlayan stepne Sensörlü açılıp kapanan ve uzaktan kilit açma özellikli "Easy Open & Close" bagaj kapağı Arka yan camlar ve arka cam koyu renkli Ön koltukların altında çekmeceler Güvenlikli kilitleme özellikli anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi "Keyless Access" Kapı ve yan döşemeler süngerli folyo kaplı, dekoratif parça suni deri Dijital radyo alıcısı DAB+ 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce dün biraz inceleme firsatim oldu buraya eklenecek asistan kalmamis heralde kamera cozunurlukleri mükemmel degil ama idare eder gibi 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Benim Highline donanımda aşağıdaki ler vardı Erdem. Tabi bazıları tam olmayabilir. "Rear View" Geri Görüş Kamerası 18 inç alüminyum jantlar Yer ve ağırlıktan tasarruf sağlayan stepne Panoramik açılır/kaydırılır cam tavan, arka panoramik tavan ile birlikte Isıtmalı ön koltuklar Güvenlikli kilitleme özelliğiyle hırsızlık alarm sistemi Gelişmiş hırsızlık korumalı jant kilitleri Elektrikli ayarlanabilir, katlanabilir, ısıtmalı yan aynalar; çevre aydınlatması, yolcu aynası eğme fonksiyonu ve hafıza özelliği dahil App-Connect, Apple CarPlay ve Android Auto için kablolu bağlantı dahil Araç alet takımı ve kriko Arka süspansiyon sistemi Ön süspansiyon sistemi ECO fonksiyonu (ACT silindir kapama) "Front Assist" ile birlikte proaktif yolcu koruma sistemi Geri çarpışma önleyici Otomatik Park Özelliği Gündüz LED farları, viraj aydınlatması 2 kademeli yükseklik ayarlanabilir bagaj zemini Lastik basınç kontrol sistemi Yer ve ağırlıktan tasarruf sağlayan stepne Sensörlü açılıp kapanan ve uzaktan kilit açma özellikli "Easy Open & Close" bagaj kapağı Arka yan camlar ve arka cam koyu renkli Ön koltukların altında çekmeceler Güvenlikli kilitleme özellikli anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi "Keyless Access" Kapı ve yan döşemeler süngerli folyo kaplı, dekoratif parça suni deri Dijital radyo alıcısı DAB+ Hocam benim ECO Fonksiyonunda ACT diye belirtmemis ama vardir sanirim? Birde sanziman kodunu nasil ogrenebiliriz? DQ380 mi yoksa DQ200 mu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu araç ayılıp bayılınca sağa çeken araçtan mı? Bişe denesene Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu araç ayılıp bayılınca sağa çeken araçtan mı? Bişe denesene Sen ölmeyi bayilmak mi saniyorsun ihtiyar Yorum bağlantısı
Recommended Posts