Erdem Doğan Dün saat 15:41 Yazar Paylaş Dün saat 15:41 Metin Akbal yazdı: Bagaj ampulu led değilse ki leddir sanırım, led yaptım ben. Karşı kısma da ekleyeceğim bir tane Led degil. Hangi tip led uyar bagaj icin? Marka model önerisi varmi? Birde bazi modellerde karsi tarafta da aydinlatma gordum. Opsiyonel mi acaba? Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 16:15 Paylaş Dün saat 16:15 Erdem Doğan yazdı: Led degil. Hangi tip led uyar bagaj icin? Marka model önerisi varmi? Birde bazi modellerde karsi tarafta da aydinlatma gordum. Opsiyonel mi acaba? Smd led alıp ek yapın karşıya süper oluyor.. Galeri çöp gibi..Benim yaptıgımın fotosunu bulabilirsem eklerim.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Erdem Doğan yazdı: Led degil. Hangi tip led uyar bagaj icin? Marka model önerisi varmi? Birde bazi modellerde karsi tarafta da aydinlatma gordum. Opsiyonel mi acaba? bendeki t10 du aynıdır muhtemelen. Aynı lamba tipinden birde karşıya hat alıp ekleyeceğim bende. Konulu mesaj Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: bendeki t10 du aynıdır muhtemelen. Aynı lamba tipinden birde karşıya hat alıp ekleyeceğim bende. Konulu mesaj Söyle birsey buldum. Tek tarafli canbus t10 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Arıza ışığı yakmadı bende. Soyle bir ampul taktım: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts