Ali Gök Salı 12:15 Paylaş Salı 12:15 Doğan Arşiray yazdı: Benz olani 6400TL. Kaliteli yan sanayi 3000TL idi. hava filtresimi 6400 TL ? Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 19:47 Paylaş Salı 19:47 Allah göstermesin bi peryodik bakım yap bide fren disk balata değiş desek demek 200 bin ver dicekler 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 20:48 Paylaş Salı 20:48 Ali Gök yazdı: Allah göstermesin bi peryodik bakım yap bide fren disk balata değiş desek demek 200 bin ver dicekler tarla fiyatına bakım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 05:41 Yazar Paylaş Çarşamba 05:41 Ozel serviste normal sayilir. Gecen hafta, 10 litre yag, yag filtresi, 5 litre sanziman yagi, filtresi, iki polen filtresi, iki adet z rotu degisimine 14000 tl verdim. Jeep i goturdugum yer yapdaydi 10 11 bin oderdim iscilik daha ucuz olacakti. Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 06:51 Paylaş Çarşamba 06:51 Doğan Arşiray yazdı: Ozel serviste normal sayilir. Gecen hafta, 10 litre yag, yag filtresi, 5 litre sanziman yagi, filtresi, iki polen filtresi, iki adet z rotu degisimine 14000 tl verdim. Jeep i goturdugum yer yapdaydi 10 11 bin oderdim iscilik daha ucuz olacakti. sorunsuzluk olarak senin jeepmi daha sorunsuz yoksa Mercedesmi Yorum bağlantısı
Recep Yavuz Çarşamba 11:21 Paylaş Çarşamba 11:21 Bende ki adblue problemi, depodaki miktarı ölçen sensörle ilgili. Mekanik bir sensör müdür bilmiyorum ama her yaz belki de havaların ısınmayla ilgili bu uyarıyı alıyorum. Sistem düzgün çalışıyor. Sadece sıvı seviyesini tespit edemiyor. Önceleri Tunap kullandım, sonra eylül ayına doğru havaların serinlemesiyle hata ortadan kalkıyor. Ben geçen seneler Tunap' ın etkisi sanmıştım. Kışın hiç uyarı almıyorum. Bu sebeple yaz aylarında bu şekilde binmeye devam ediyorum. Gittiği yere kadar. Sonrasında ben de iptal ettirmek zorunda kalacağım. Öyle görünüyor. 11 yılını devirmiş bir aracı yetkili servise sokup, adblue hatası alıyorum demek ayıp olur sanırım. Zaten 150-200 bin gibi bir masraf çıkacağından da şüphem yok. O yüzden böyle devam. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Çarşamba 12:25 Yazar Paylaş Çarşamba 12:25 Ali Gök yazdı: sorunsuzluk olarak senin jeepmi daha sorunsuz yoksa Mercedesmi mercedes tabiki daha sorunsuz. tüm parçalarının ömrü daha uzun kesinlikle. ama motor arızası parça eskimesi dersen ikiside aynı motora sahip. ikisi de aynı iç elemanlar ve sensörler bakımından. fakat bizdeki jeep euro 4 olduğu için dpf bile yok. o nedenle 2008 üretimi ve önceki modellere bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts