Servet Aydın 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Kızım işe başladı. Ayağını yerden keseceğiz. İlk aracı olacak ve acemi. Sürüş eğitimi almaya başlayacak bugün yarın. Bütçe 250-350bin. Otomatik olacak. Çevresinde satan varsa irtibat kuralım. Sedan olmayacak araç. Hatcback bakıyoruz ufak tefek. Sahibinden vs şu olur filan link atmayın. Sahibi bilindik olsun 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Abi limit yükselt ilk araç için. yeni Araç kullanacak tecrübesi olamayan birisi için belirttiğin fiyatlardaki araclar biraz yorabilir. Emminin a3 e çök şey onu kandır sen yapamazsan Çağlar abiyi çağır, Fatih de gelsin olmadı birde avukat al yanına. Olmadı Çağlar abinin garajda duran temizken beyaz olan durmaktan griye donen araca çökerimde bir hal yolunu bulsunlar. 1 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Beni yormaz ucuz araç. Senin 50 bine yaptıracağın işi ben 5 bine 10bine yaparım. Arabayı kıracak dökecek içim acımaz en azından Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Servet Aydın yazdı: Beni yormaz ucuz araç. Senin 50 bine yaptıracağın işi ben 5 bine 10bine yaparım. Arabayı kıracak dökecek içim acımaz en azından Abi maliyetten bahsetmedim ki yolda yaşayacağı sorunlar arızalar onu çok yoracak strese sokacak zorlanacak 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Bence yapman gereken şey manuel öğretmek ve hemen SX4 ü altına çekmek. Servet Aydın yazdı: Beni yormaz ucuz araç. Senin 50 bine yaptıracağın işi ben 5 bine 10bine yaparım. Arabayı kıracak dökecek içim acımaz en azından Arabayı kırıp dökmez niye kırıp döksün ya. Dikkat eder öğrenir 1-2 haftada. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Bence yapman gereken şey manuel öğretmek ve hemen SX4 ü altına çekmek. hocanın dediğini yapmak lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Abi maliyetten bahsetmedim ki yolda yaşayacağı sorunlar arızalar onu çok yoracak strese sokacak zorlanacak Arıza yapmaz benim elimde. Ufak bir iki dolunuş kafi Mehmet Cihat yazdı: getz olabilir ama o paralara gelir mi ? Getz firsta ve micra markajımda Mehmet Göktürk yazdı: Bence yapman gereken şey manuel öğretmek ve hemen SX4 ü altına çekmek. Arabayı kırıp dökmez niye kırıp döksün ya. Dikkat eder öğrenir 1-2 haftada. Sedici'yi kullanamaz. Ben bile kalkışlarda kaç defa stop ettiriyorum. Sistem tasarımı sıkıntılı. Rölanti regülasyonu berbat Mehmet Göktürk yazdı: Siyah bi audi var temiz satılık. 350'ye gelirse bakarım 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Haziran Paylaş 30 Haziran Fiat panda ya da fiesta'lar bence iş görür. Pandalar sanırım nispeten daha ucuz. Biliyorum öneri istemedin ama, yardımcı olmak babında 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Pandaya he dese hemen alıcam Sani. Sorunsuz makina. Aslında bugün baktığım Ami için rakamda anlaşmış olsaydık konu başka olacaktı ama 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Haziran Yazar Paylaş 30 Haziran Mertol Kip yazdı: Grande punto da olabilir. Baktım ona da. Birde aveo lzt var listede Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz 2009 lacivert tam otomatik 1.6 fiesta tanıdıktan bakımları tam yapılmış ara beni komisyonumu ayarla tam yeğenime yakışır 5 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Temmuz Yazar Paylaş 1 Temmuz Fatih Keskin yazdı: 2009 lacivert tam otomatik 1.6 fiesta tanıdıktan bakımları tam yapılmış ara beni komisyonumu ayarla tam yeğenime yakışır Niye açmıyon la 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Pandaya he dese hemen alıcam Sani. Sorunsuz makina. Aslında bugün baktığım Ami için rakamda anlaşmış olsaydık konu başka olacaktı ama Citroen Ami İyiki Olmamış. Kız evladınız var.Allah bağışlasın. Trafikte o kadar ayı varki o aracı görünce projektör gören tavşan gibi bakıyorlar.Hele bide bayan kullanınca daha da rahatsız ederler. 6 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet abi ilan varsa tanıdık varsa gönderin diyor. Kral'ın vaktini almayın nokta atış yapın Banada gönderin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Link mink yok king kızıyor 1 Temmuz tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz 350 lere ben alınan otomatiği biraz riskli görürdüm. Honda eurocivic yahut alfaromeo felan gibi şeyler olabilir Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Pandaya he dese hemen alıcam Sani. Sorunsuz makina. Aslında bugün baktığım Ami için rakamda anlaşmış olsaydık konu başka olacaktı ama aman reis ne yaptın, düdük kadar araç. çok tehlikeli trafikte. sakın... 1 Temmuz tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Servet Aydın yazdı: Aslında bugün baktığım Ami için rakamda anlaşmış olsaydık konu başka olacaktı ama Şükür anlaşamamışınız. Acemi aracı için bence gayet tehlikeli bir araç. Hızlanmıyor, küçük diye yollarda eziliyor. Bir de klima, güvenlik önlemi vs hak getire. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Bence her şeyden önce bir otomobil olmalı.. Ami vs hikaye. Fiesta, Micra, Panda vs olabilir. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts