Çağlar Bayur Çarşamba 10:44 Paylaş Çarşamba 10:44 Ümit Türk yazdı: Bende bakmaya başladım. 1.2 veya 1.3 otomatikleri aynı sistemmi ? 1.3 mjet diesel sanırım onlar otomatik debriyaj, dsg nin beyinsizi yani 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 10:47 Paylaş Çarşamba 10:47 Çağlar Bayur yazdı: dsg nin beyinsizi buna çok güldüm ya Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 11:27 Paylaş Çarşamba 11:27 Çağlar Bayur yazdı: 1.3 mjet diesel sanırım onlar otomatik debriyaj, dsg nin beyinsizi yani Cift kavrama yok onda. Bildigin linealar 1.6mj lerdeki 6 ileri duz vites kutusunun uzerine selenoid zimbirtilarla senin yerine vites degistiriyor debriyaja basiyor. Robot dedikleri o. Motor beyninden kontrol ediliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 11:27 Paylaş Çarşamba 11:27 Ali Gülmez yazdı: adaş sana örnek veriyorum gerçek fiyatlar sen 2012 c3 e 600 istiyorsun arkadaş pazarlık ile daha yeni 2020 model c3 1.2 turbo düz vitesi 750 ye aldı Kredi faizleri yüzünden kimse arabalı satamıyor. Bunda banka faizlerinin yüksek geçişi de eklendi. En iyisi satmamak lazım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 12:07 Paylaş Çarşamba 12:07 Ali Darbaz yazdı: redi faizleri yüzünden kimse arabalı satamıyor. Bunda banka faizlerinin yüksek geçişi de eklendi. En iyisi satmamak lazım 50K krediye 36 ayı 175 TL geri ödemeli verirse kimse istemez. taksiye binse daha mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:09 Paylaş Çarşamba 12:09 Mertol Kip yazdı: Cift kavrama yok onda. Bildigin linealar 1.6mj lerdeki 6 ileri duz vites kutusunun uzerine selenoid zimbirtilarla senin yerine vites degistiriyor debriyaja basiyor. Robot dedikleri o. Motor beyninden kontrol ediliyor. heee beyinsizi dedik işte , tekerlek keşfedilmeden önceki nesil otm depriyaj 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 13:07 Paylaş Çarşamba 13:07 Mertol Kip yazdı: 35 senedir araba kullaniyorum, bakimlari dogru sekilde (fabrikanin onerdigi sekilde) zamaninda yapilip bozulan cok az arabaya denk geldim. Elbette uretim hatalari olur, onda da garanti proseduru isler zaten. Zaten eskiden beri Mertol Kip yazardı biz okuyup bir şeyler öğrenirdik. Foruma can geldi resmen. 1.3 Mj otomatik gitmiyor haliyle biraz gaza basmak gerekiyor. Evet cvt şanzıman Fordun tdci motorunun Torku’na dayanamadı ve araçları geri aldılar. Her 45 bin km/3 yıl süreçte powershift yağını değiştirmeyip şanzımana kusur bulan çok. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 13:16 Paylaş Çarşamba 13:16 Koray Demir yazdı: Zaten eskiden beri Mertol Kip yazardı biz okuyup bir şeyler öğrenirdik. Foruma can geldi resmen. 1.3 Mj otomatik gitmiyor haliyle biraz gaza basmak gerekiyor. Evet cvt şanzıman Fordun tdci motorunun Torku’na dayanamadı ve araçları geri aldılar. Her 45 bin km/3 yıl süreçte powershift yağını değiştirmeyip şanzımana kusur bulan çok. Reçete güzel de, teşhis yanlış sanki? 1.3 mj ye mi uygulayacağız bu tarifi? 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 13:36 Paylaş Çarşamba 13:36 Ümit Türk yazdı: 50K krediye 36 ayı 175 TL geri ödemeli verirse kimse istemez. taksiye binse daha mantıklı O zaman bu koşulları altında arabamızı satmak yerine elde tutmayı, Türk lirasındaki devinasyonu kullanarak borçları kapatmaya odaklanmak lazım. Evde zaten hali hazırda 4 tane Atıl duran bilgisayar varken içinde bolca ekranı olan gösterişli otomobillere heves etmeye gerek yok. Fırsat olur ihtiyaç duyarız satılır aynı evi satın alırken yaptığın gibi ama şu an hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Önemli olan sağlık. Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 13:39 Paylaş Çarşamba 13:39 Önder Özcan yazdı: Reçete güzel de, teşhis yanlış sanki? 1.3 mj ye mi uygulayacağız bu tarifi? “Evdeki hatuna bile iyi davranmazsan kapının önüne koyar. Iyi bak ara ara cicek falan al o da seni her yere taşısın” denmiş ya ona itafen. Bence arabalar bayanlardan daha sorunsuz ve kaprissiz. Yağını, suyunu yakıtını koyup marşa basarsın sıcak soğuk demeden ilerler, direksiyonu çevirdiğin yöne doğru aynen gider, komut verirsin harfiyen uyar vs. 😄 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 14:46 Paylaş Çarşamba 14:46 Önder Özcan yazdı: Reçete güzel de, teşhis yanlış sanki? 1.3 mj ye mi uygulayacağız bu tarifi? Arabaya ne yapmak istediğine bağlı sgdhdjdjj 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 15:06 Paylaş Çarşamba 15:06 Daihatsu coure ama hidrolik direksiyon değil Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Çarşamba 18:22 Paylaş Çarşamba 18:22 Ali Darbaz yazdı: yok abi kafamdaki rakam 600 k esnaf arkadaşta var 2012 metalik gri 1.4 vti otomatik 90 binde 3 parça boyalı sol iki kapı bide sağ ön çamurluk, bakımı herşeyi yeni al sat işi değil biniciden, çocuk olunca satılığa çıkardı 495 e yeni sahibine gitti. 600 k o arabayı satma şansın yok ayrıca kaç paraya satarsan sat yerine alacak temiz araba da yok piyasa şuanda çok durgun araba satarsan yerine koyamıyorsun bende corsayı büyüteyim dedim doğru düzgün araba bulamayınca gittim motor aldım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 21:41 Yazar Paylaş Çarşamba 21:41 Ali Darbaz yazdı: Arabanın debriyajını değiştirsen yarı otomatik olduğunu anlamayacağı kadar güzel vites değiştiriyor. Planlar içinde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 22:56 Paylaş Çarşamba 22:56 Mertol Kip yazdı: Grande punto da olabilir. +1 M-jet motor dualogic ve zibilyon tane sürüş yardımcısı Hill holder ESP asr otomatik klima vs O paraya evo bulunur mu bilmiyorum ama cam tavanlı çift renk iç döşeme Yıllar önce test sürüşü yazısı yazmıştım İtalyan kesim hem şık hem donanımlı Söyle bir kombin severiz https://shbd.io/s/17E9ilSG Yada tarz olsun derse pofff https://shbd.io/s/6rRr1uR5 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:50 Yazar Paylaş Dün saat 13:50 Otomatik bişey askıda malesef. Ufak bi şemsiye kazası oldu da🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 14:59 Paylaş Dün saat 14:59 Servet Aydın yazdı: Otomatik bişey askıda malesef. Ufak bi şemsiye kazası oldu da🍆 Geçmiş olsun Abi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:39 Paylaş Dün saat 16:39 Servet Aydın yazdı: Otomatik bişey askıda malesef. Ufak bi şemsiye kazası oldu da🍆 Sana mı yoksa cansız bir varlığa mı hasar geldi hocam geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sana mı yoksa cansız bir varlığa mı hasar geldi hocam geçmiş olsun canlı şemsiye resmi çizebilir misn Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sana mı yoksa cansız bir varlığa mı hasar geldi hocam geçmiş olsun 2007 otomatik micra yatıyor burada 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: 2007 otomatik micra yatıyor burada Abi geçmiş olsun. Benimde elimde yüksek çözünürlüklü ekran kalmıştı. Ama sertifikalı teknisyen olduğum için Mell Garanti kapsamında çözmüştü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts