Servet Aydın 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: buz bitmişti onu almaya geldim, ekranı anca gördüm, gidiyorum yine Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle otel ve konumda hemen anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz Ali Gülmez yazdı: otel ve konumda hemen anlaşılıyor Bşeyi de bilme? Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Alabalık değil kalabalık tesisi ?? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Temmuz Yazar Paylaş 26 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Fasfakirler meşgul etmesin konuyu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Temmuz Paylaş 26 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden ? 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz Yazar Paylaş 27 Temmuz Erdem Doğan yazdı: ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden ? Huzurevinin manzarası ora? Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yok Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle Otomatik araba arayışından buralara nasıl geldi bu konu? Ben de Arifin manchestere attığı golü ararken kendimi burada buldum. Teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Bende hamstr bakımıyla alakalı video ararken burada çıktım anlamadım valla 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle Servet abi neredesin. İkimizde aynı dağa doğru bakıyoz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz O zenginlerin tarafında o yüzden gorememissindir. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz Yazar Paylaş 27 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Servet abi neredesin. İkimizde aynı dağa doğru bakıyoz Döndüm. Günübirlik kaçtım İlkay Başaran yazdı: Bende hamstr bakımıyla alakalı video ararken burada çıktım anlamadım valla X olan mı? Önder Özcan yazdı: Otomatik araba arayışından buralara nasıl geldi bu konu? Ben de Arifin manchestere attığı golü ararken kendimi burada buldum. Teşekkürler. Otomatik gezi konusu burası 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 27 Temmuz Paylaş 27 Temmuz Servet Aydın yazdı: X olan mı? Böyle birşey olur mu? i10 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts