Servet Aydın Dün saat 06:18 Yazar Paylaş Dün saat 06:18 Çağlar Bayur yazdı: buz bitmişti onu almaya geldim, ekranı anca gördüm, gidiyorum yine Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 07:30 Paylaş Dün saat 07:30 Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle otel ve konumda hemen anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 12:58 Yazar Paylaş Dün saat 12:58 Ali Gülmez yazdı: otel ve konumda hemen anlaşılıyor Bşeyi de bilme🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 13:11 Paylaş Dün saat 13:11 İlk başta alabalık tesisi zannettim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 13:58 Paylaş Dün saat 13:58 Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Alabalık değil kalabalık tesisi 😎😉 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Fasfakirler meşgul etmesin konuyu 🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Erdem Doğan yazdı: ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 Huzurevinin manzarası ora🍆 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yok Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle Otomatik araba arayışından buralara nasıl geldi bu konu? Ben de Arifin manchestere attığı golü ararken kendimi burada buldum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bende hamstr bakımıyla alakalı video ararken burada çıktım anlamadım valla Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle Servet abi neredesin. İkimizde aynı dağa doğru bakıyoz Yorum bağlantısı
Recommended Posts