Servet Aydın Dün saat 06:18 Yazar Paylaş Dün saat 06:18 Çağlar Bayur yazdı: buz bitmişti onu almaya geldim, ekranı anca gördüm, gidiyorum yine Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 07:30 Paylaş Dün saat 07:30 Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle otel ve konumda hemen anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Ali Gülmez yazdı: otel ve konumda hemen anlaşılıyor Bşeyi de bilme🍆 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Alabalık değil kalabalık tesisi 😎😉 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Fasfakirler meşgul etmesin konuyu 🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Erdem Doğan yazdı: ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 Huzurevinin manzarası ora🍆 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts