Servet Aydın Cumartesi 06:18 Yazar Paylaş Cumartesi 06:18 Çağlar Bayur yazdı: buz bitmişti onu almaya geldim, ekranı anca gördüm, gidiyorum yine Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Cumartesi 07:30 Paylaş Cumartesi 07:30 Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle otel ve konumda hemen anlaşılıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 12:58 Yazar Paylaş Cumartesi 12:58 Ali Gülmez yazdı: otel ve konumda hemen anlaşılıyor Bşeyi de bilme🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 13:11 Paylaş Cumartesi 13:11 İlk başta alabalık tesisi zannettim. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 13:58 Paylaş Cumartesi 13:58 Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Alabalık değil kalabalık tesisi 😎😉 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cumartesi 19:27 Yazar Paylaş Cumartesi 19:27 Mehmet Yeter yazdı: İlk başta alabalık tesisi zannettim. Fasfakirler meşgul etmesin konuyu 🍆 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 21:07 Paylaş Cumartesi 21:07 Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Cumartesi 22:22 Paylaş Cumartesi 22:22 Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 05:17 Yazar Paylaş Dün saat 05:17 Erdem Doğan yazdı: ayda kac gün cikabiliyorsunuz huzurevinden 😂 Huzurevinin manzarası ora🍆 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ne kadar da güzel bir yer karşısı yunamı Yok Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle Otomatik araba arayışından buralara nasıl geldi bu konu? Ben de Arifin manchestere attığı golü ararken kendimi burada buldum. Teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Bende hamstr bakımıyla alakalı video ararken burada çıktım anlamadım valla 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Sahildeyim bekliyoruZ arkidişlerle Servet abi neredesin. İkimizde aynı dağa doğru bakıyoz Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 saat önce Paylaş 15 saat önce O zenginlerin tarafında o yüzden gorememissindir. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Servet abi neredesin. İkimizde aynı dağa doğru bakıyoz Döndüm. Günübirlik kaçtım İlkay Başaran yazdı: Bende hamstr bakımıyla alakalı video ararken burada çıktım anlamadım valla X olan mı? Önder Özcan yazdı: Otomatik araba arayışından buralara nasıl geldi bu konu? Ben de Arifin manchestere attığı golü ararken kendimi burada buldum. Teşekkürler. Otomatik gezi konusu burası 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Aydın yazdı: X olan mı? Böyle birşey olur mu? i10 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts